Найбільш очікувані фільми 2021 року

Через пандемію коронавіруса в 2020 році практично не було гучних кінопрем'єр. Кінокомпанії на тлі закриття кінотеатрів, побоюючись не відбити бюджети на виробництво фільмів, масово переносили прем'єри на 2021 рік, на який вони покладають великі надії.

Кіноексперти підготували список із найбільш очікуваних фільмів, які повинні вийти на екрани в найближчі місяці, - як перенесених, так і зовсім нових. А по адресу kinogoby.la/komedii-2021-goda ви зможете переглянути онлайн кращі комедії 2021 року. 

«Душа»

Уже в січні ті, хто скучив по анімації від Pixar, швидше за все, зможуть насолодитися новим мультфільмом від діснєєвської студії. Режисер фільму Піт Доктер відомий по роботі над такими популярними проектами Pixar, як «Корпорація монстрів», «Вгору» і «Головоломка», а в якості сценариста він брав участь ще й у створенні «ВАЛЛ-І».

В «Душі» йдеться про шкільного вчителя, що все життя мріє грати свою музику. У день, коли він отримує запрошення грати в джаз-банді, він провалюється в світ, де живуть людські душі до народження, формуючи свої ключові якості. Загалом, мультфільм обіцяє протиставити героя, повного життя і енергії, і його антипода - душу, яка не бажає знаходитися на Землі.

«Не час помирати»

На самому початку квітня - 1-го числа, якщо все складеться, на екрани нарешті вийде черговий епізод франшизи про Джеймса Бонда - «Не час помирати».

Сюжет, як завжди, сповнений небезпеки і героїзму: Джеймс Бонд вирішив «відійти від справ» і відпочиває на Ямайці, але ЦРУ не обійтися без суперагента - воно просить про допомогу. Бонду належить врятувати викраденого вченого.

Загалом, в зав'язці нічого особливого, але набір акторів, місця зйомок (Італія, Ямайка, Норвегія і Великобританія) і композитор Ханс Циммер в поєднанні з величною музичною темою у виконанні Біллі Айлиш повинні залучити глядачів до кінотеатрів.

«Смерть на Нілі»

Восени, 17 вересня, в прокат вийде ще одна адаптація роману Агати Крісті - «Смерть на Нілі». Зав'язка сюжету повністю збігається з романом Агати Крісті - Еркюль Пуаро розслідуватиме вбивство на борту круїзного пароплава, що пливе по Нілу. 

Фільм планували випустити ще 20 грудня 2019 року, але пізніше перенесли на 2 жовтня 2020. Далі вступили в силу «ковідние» причини - прем'єру перенесли на 18 грудня 2020 го, а потім - на вересень 2021-го.

«Дюна»

У вересні ж очікується і ще одна гучна прем'єра - «Дюна» Дені Вільнева. Сюжет фільму будується навколо героя, який в майбутньому управляє планетою Арракис, на якій видобувається дуже важливий ресурс, необхідний для космічних перельотів - без боротьби за вплив тут, само собою, не обійдеться. Режисер фільму Дені Вільньов відомий киберпанком «Той, що біжить по лезу 2049» і трилером «Полонянки».

«Місія нездійсненна 7»

«Місія нездійсненна» з уже непристойним порядковим номером «7» і нестаріючим 58-річним Томом Крузом повинна вийти в прокат через півтора місяці після «Дюни», 18 листопада 2021 року. Режисером виступає Крістофер МакКуоррі, який зняв вже дві частини франшизи - в 2015 і 2018 роках, і обіцяє продовження - 8-ю частина - в 2022 році. У останніх трьох частин - досить стабільні збори в 700 млн доларів при бюджеті фільму в 150-200 млн, так що шанувальників у серії досить, а продюсерів (серед яких і сам Том Круз), мабуть, все влаштовує.

«Матриця 4»

Ще одне гучне продовження - на цей раз не настільки очікуване, адже попередня частина виходила аж в 2003 році. З тих пір багато чого змінилося: актори за 18 років явно не помолодшали, брати Вачовські, котрі режисерували фільм зробили трансгендерний перехід, а Ліллі Вачовскі більше не братиме участі у створенні фільму, тепер його знімає тільки Лана.

У ролях як і раніше будуть Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс (Нео і Трініті), а ось Лоренс Фішберн, який грав Морфеуса, в акторському складі не заявлений. Зате з'являться Джессіка Хенвік (грала в «Зоряних війнах: Пробудження сили» і «Грі престолів») і Ніл Патрік Харріс ( «Зникла»).