Навіщо бізнесу потрібна контекстна реклама

Реклама в інтернеті - один з найшвидших способів просунути товар і отримати замовлення. У необхідності контекстної реклами для бізнесу може сумніватися той, хто не знайомий з її можливостями і функціоналом. Це не просто реклама в мережі, це можливість отримати «гарячого» клієнта, запропонувати клієнту те, що він шукає в даний момент.

Як замовити контекстну рекламу?

Створити особистий кабінет і запустити першу рекламну кампанію в Google Adwords можна самостійно. Однак вже після декількох днів роботи ви можете спостерігати її неефективність. Є відвідування сайту - немає продажів. Це пов'язано з тим, що потрібно не просто налаштувати рекламну кампанію, а зробити це правильно. Визначити цілі, бюджет, підключити лічильник конверсій, що складно зробити без спеціальних знань.

Веб-студія HTTP.dp.ua., про яку більше можна дізнатися на сайті https://www.http.dp.ua/service/ppc/ допоможе ефективно налаштувати контекстну рекламу на сайті з оптимізацією витрат на рекламну кампанію і високою конверсією. Ми зробимо так, щоб відвідувачі сайту стали вашими покупцями, а ваш бізнес став ще більш прибутковим!

Якому бізнесу потрібна контекстна реклама?

Абсолютно кожному бізнесу, який веде свою діяльність через інтернет. Простіше кажучи, всім, у кого є свій сайт. Є категорії ресурсів, яким без контекстної реклами зовсім не обійтися. Це новостворені сайти і веб-ресурси в висококонкурентних тематиках.

Створення сайту не гарантує його моментальне потрапляння в ТОП пошукової видачі. Без роботи по оптимізації і просуванню сайти залишаються на 10, 20 сторінках пошуку. Якщо нічого не робити, клієнти так і не побачать вашу пропозицію в мережі. Просування сайту займає не один місяць, щоб відразу заявити про себе в інтернеті, «молоді» сайти оформляють контекстну рекламу Google.

Інша картина спостерігається в конкурентних нішах (одяг, взуття, техніка і т.д.). Через величезну кількості аналогічних сайтів вийти в ТОП буває дуже важко. Тоді на допомогу приходить контекстна реклама в Гугл, яка швидко і без особливих витрат призводить клієнтів на сайт.

Особливо реклама корисна в таких випадках:

• Поява нового товару

• Оновлення асортименту

• Акції та знижки

• Як доповнення до SEO-оптимізації

Чому контекстна реклама така ефективна?

Контекстна реклама охоплює до 90% користувачів пошукової мережі. Її бачить цільова аудиторія, потенційні клієнти, яким цікавий продукт. Дані збираються на підставі запитів користувачів, які шукають конкретний товар / послугу.

Для запуску рекламної кампанії потрібно мінімум часу. За пару-трійку годин можна налаштувати рекламу для будь-якого сайту. Ще приваблює користувачів післяоплата або оплата за результат. Рекламодавець платить тільки за переходи на сайт, покази здійснюються безкоштовно.

При використанні контекстної реклами можна підвищити продажі, збільшити трафік на сайт і підвищити впізнаваність бренду. Особливо відчувають ефективність контексту власники локального бізнесу (ресторани, майстерні, салони краси, торгові точки).