Виклик евакуатора: що потрібно знати

В даний час послуги з евакуації автомобілів доступні не тільки в усіх великих містах, а й в безпосередній близькості від них. Евакуатор просто незамінний в таких випадках, як втрата автомобілем можливості самостійного пересування або неможливість водієм керувати ним з яких-небудь причин.

Значна частина фірм, що надають послуги з евакуації автомобілів, пропонує їх в будь-який час доби, для швидкого усунення перешкод на дорогах в оперативному режимі в найкоротші терміни. Зокрема на сайті https://evakuator24.kiev.ua/evakuator-vishnevoe/ ви зможете  круглодобово скористатися послугою виклику евакуатора в місті Вишневому.

Що таке автомобільний евакуатор?

Евакуатор - спеціальний транспортний засіб, призначений для навантаження і перевезення на своїй платформі різноманітної колісної та гусеничної техніки. Різні типи і класи автомобільних евакуаторів призначені для різних габаритів і різної маси.

Переважно послугами евакуаторів користуються при ДТП, раптових поломках, усунення яких неможливо на місці, а також співробітниками автоінспекції при вивезенні автомобіля, встановленого в забороненому для стоянки місці. Залежно від типу евакуйованого автомобіля можуть застосовуватися різні способи його навантаження на евакуатор. З метою запобігання пошкодження автомобіля для подібних робіт необхідно застосовувати тільки спеціально навчених фахівців.

Найбільший інтерес компаній, що надають послуги з евакуації техніки, залучають евакуатори з вбудованим маніпулятором.

Як скористатися послугами евакуатора?

Наявність служб і підприємств, чиєю сферою діяльності є евакуація транспортних засобів, необхідно в кожному великому місті. Як і в будь-якій сфері бізнесу, що займає нішу надання послуг, даний бізнес має конкуренцію у вигляді різної цінової політики, якості послуг, що надаються, професійної компетенції працівників. Навіть перебуваючи поза стінами будинку з використанням смартфона можна без проблем проаналізувати ринок послуг і вибрати виконавців за певними критеріями.

Велика частина компаній, що займаються транспортуванням автомобілів, представляють наступний спектр послуг:

  • Перевезення автомобіля по місту і поза міською межею.
  • Перевезення автомобілів, пошкоджених в ДТП.
  • Надання права вибору, як техніки, так і варіантів транспортування.
  • Евакуатор з вантажопідйомністю, що не перевищує 25 тонн, надається в найкоротші терміни.

Вартість послуг евакуатора підсумовується з вартості навантажувальних робіт і вартості перевезення з розрахунку кожного кілометра.

Для швидкого підбору необхідного евакуатора при дзвінку оператору необхідно бути в готовності оголосити такі відомості:

  • Марку і модель автомобіля з приблизною масою на момент евакуації.
  • Місце, де знаходиться евакуйований автомобіль.
  • Особисті дані за паспортами водія і самого автомобіля.
  • Дані про стан вузлів рульового управління.
  • Причина евакуації.

Завжди варто пам'ятати про те, що перевезення автомобіля на евакуаторі набагато зручніше і безпечніше, ніж його буксирування на тросі.