Дитячий пейнтбол - відмінний спосіб привчити дитину до здорового способу життя

Дитячий пейнтбол - прекрасний засіб від гіподинамії і стресів, що псують здоров'я нинішніх школярів. До 90% часу діти проводять без руху: сидять за шкільними партами, роблять уроки вдома, грають за комп'ютерами, "зависають" в телевізорах, планшетах і смартфонах.

Їм все складніше злізти з дивана, щоб поганяти по двору м'яч, пострибати в «класики» і т.п. Пара уроків фізкультури на тиждень, нетривалі прогулянки і легка робота по дому - явно недостатнє фізичне навантаження для організму, що росте.

Дитячий пейнтбол заповнить нестачу рухової активності, причому дитину не доведеться насильно заганяти на гру. Навпаки - ваше чадо буде стрибати від радості, коли дізнається, яка пригода її чекає.

Як познайомити дитину з пейнтболом

Якщо вас хвилює питання где можно отпраздновать день рождения, Вам допоможе київський пейнтбольний клуб ГЕПАРД, що пропонує захоплюючу і корисну розвагу, від якої дітям складно відмовитися.

Починати грати можна з 7 років, причому це цікаво не тільки хлопчикам. Дівчата грають з не меншим задоволенням і ентузіазмом. Особливо привабливий пейнтбол для підлітків 12-15 років, адже саме в цьому віці діти найбільше хочуть самоствердитися, відчути себе дорослими, стати героями.

Кращий спосіб знайомства з пейнтболом - провести дитячий день народження. В цьому випадку можна зловити відразу двох зайців: захопити дитину корисним для здоров'я заняттям і зробити оригінальний подарунок.

Звернувшись в пейнтбольний клуб, батькам не доведеться витрачати час на організацію свята, адже їм нададуть захисне спорядження, правильно відрегульовані маркери (ігрова зброя), перевірені на безпеку ігрові майданчики і місце для відпочинку. За домовленістю, можна замовити аніматорів, прикраса і організацію солодкого столу, фотозйомку.

Сприятливий вплив і безпека пейнтболу

Пейнтбол - активний, командний вид спорту. Він розвиває не тільки спритність, витривалість і швидкість реакції, а й комунікативні навички, кмітливість, силу волі, підвищує самооцінку. В основному, ігри проводяться на свіжому повітрі, що ще більше збільшує користь для організму.

Деякі батьки сприймають пейнтбол як якусь дурну «войнушку», агресивну «стрілялку». Це далеко не так, адже в цій грі не ставиться завдання завдати болю противникам. На майданчиках завжди панує весела і дружня атмосфера спортивного змагання.

Психологія говорить про те, що причини агресії дітей лежать в області нестачі позитивних емоцій від спілкування з батьками та однолітками, а також накопичився стресу, викликаного заняттями в школі. Дитяча гра «пейнтбол» допомагає хлопцям здружитися, завоювати авторитет, зарядитися позитивом. Більше того, взявши участь в грі, батьки можуть емоційно зблизитися зі своєю дитиною.

Неправдиві побоювання щодо травматичності гри. За оцінками страховиків з США, пейнтбол майже в 10 разів безпечніший за плавання, в 14 - волейбол, в 34 - класичний футбол.