Навіщо потрібна автоматизація бізнесу, її завдання і переваги

Сучасне бізнес-середовище дуже динамічне. Для успішного ведення бізнесу і оперативного прийняття точних і зважених рішень потрібно ефективний управлінський облік.

Автоматизовані інформаційні системи, доступні компаніям на сьогоднішній день, дозволяють отримувати чіткі і достовірні дані про діяльність співробітників всіх рівнів, про головні завдання та цілі, а також звітність про прогресивність їх виконання, на підставі яких можна проводити будь-який детальний аналіз ситуації на підприємстві в цілому або кожного процесу окремо.

Головна мета впровадження автоматизації бізнес-процесів в роботі компанії - оптимізація діяльності і, як наслідок - зростання фінансових показників. Пропоновані компанією РАСК.ІН-АГРО єдині ІТ-системи на базі найсучасніших ефективних технологій ERP та BPM, дозволяють в найкоротші терміни досягти цієї мети.

Реалізація ідеї автоматизації управлінських процесів досягається:

  • максимально ефективною організацією структури і методів управління бізнесом;
  • відмовою від застарілих методик і схем;
  • впровадженням сучасних технологій, здатних якісно і швидко вплинути на розвиток сильних сторін діяльності, а так само зміцнити слабші її області.

Так навіщо потрібна автоматизація бізнесу? Розглянемо 5 вагомих причин, чому автоматизація в будь-якій компанії - це важливо.

Скорочення часу на рутинні процеси

Для управлінського обліку всередині багатьох компаній використовується таблиця Exel. Помічено, що часто на заповнення різних таблиць, звітів, баз клієнтів йде 2/3 робочого часу. А коли працювати? Автоматизуючи рутину, ви звільните час співробітників для виконання більш важливих завдань.

Ведення клієнтської бази

З базою клієнтів і системою нагадувань ніяка заявка не буде забута, ніякої клієнт не залишиться без уваги, терміни ніколи не затягнуться. Відділ продажів працює ефективно, встигає обслужити більшу кількість клієнтів.

Скорочення помилок при роботі

Людський фактор в будь-якій роботі має місце, але його можна звести до мінімуму. Адже іноді простіше довірити рутинні нудні щоденні процеси комп'ютеру, і він все зробить без помилок.

Збереження бізнес-логіки вашої компанії

На відміну від інших стандартних пропозицій, які пропонуються на ринку автоматизації, програмні рішення від РАСК.ІН-АГРО пишуться з урахуванням особливостей вашого бізнесу і безпосередньо вашої компанії. Тому вам не доведеться підлаштовуватися під систему, навпаки - система підлаштовується під вас!

Вся інформація під рукою

Для керівника дуже важливо мати своєчасну, актуальну інформацію про всі процеси в організації. Підводити статистику, аналізувати, приймати рішення тепер просто - у вас для цього все в швидкому доступі.

Процес впровадження

Для впровадження програм управлінського обліку керівнику або власнику компанії необхідно визначитися з областю, де вона потрібна: відділ продажів і клієнтська база (CRM-система), складський облік, корпоративна система зв'язку між відділами (ERP-система), програма по роботі з дисконтними картами і інше.

Далі складається модель функціонування вашого підприємства для розуміння ваших внутрішніх процесів. З урахуванням цієї моделі, особливостей бізнес-процесів компанії і ваших побажань розробляється архітектура нової програми. І на виході ви отримуєте такий програмний продукт, який повністю задовольняє потребам компанії, вивільняючи ресурси для розвитку і збільшення продажів.

Автоматизація бізнесу - це не так вже складно. Ви завжди можете замовити безкоштовну демо-версію, щоб протестувати зручність і функціональність програмного забезпечення, а також звернутися до досвідчених фахівців РАСК.ІН-АГРО за консультацією.