Дзеркало з підсвічуванням в інтер'єрі сучасної квартири

Дзеркало у ванній кімнаті є не просто елементом декору, але і є функціональним предметом. На сучасному ринку представлена ​​велика кількість моделей цього предмета інтер'єру. Як вибрати оптимальний варіант і залишитися повністю задоволеним покупкою?

Навіщо потрібно дзеркало з підсвічуванням у ванній кімнаті

Дзеркало з підсвічуванням дозволить візуально розширити простір. Тому його нерідко вибирають для невеликих ванних кімнат. Цей предмет інтер'єру може служити яскравим акцентом в інтер'єрі квартири. Воно нерідко підкреслює гідності обробки.

Але в першу чергу дзеркало використовується для нанесення макіяжу, створення зачісок. Якщо воно досить велике, то з його допомогою можна підібрати гардероб. Підсвічування робить краще висвітлення, що дозволить бути впевненим у своєму зовнішньому вигляді. А на сайті smart-world.com.ua ви можете замовити інноваційні дзеркала з підсвічуванням SMARTWORLD, обладнані сенсорними вимикачами і медійно-інформаційними панелями BLUETOOTH FM.  

Лампи для підсвічування дзеркал

У ванній кімнаті постійно висока вологість, тому до облаштування електроприладів слід підходити відповідально. Лампи слід вибирати в залежності від особливостей експлуатації. Вони повинні бути досить потужними, так як нерідко тут немає джерел природного світла.

  • Люмінесцентні лампи. У ванних кімнатах ці лампи встановлюються в світильники, що дозволить уникнути їх пошкодження. Вони відрізняються тривалим терміном служби. При дотриманні умов експлуатації люмінесцентні лампи прослужать більше 20000 годин. До недоліків застосування такого джерела освітлення відносять мерехтіння, яке нерідко з'являється з часом.
  • Галогенні лампи. До переваг приладів відносять тривалий термін служби. Вони відносяться до енергозберігаючого класу. Галогенні лампи дають м'яке рівне світло, якого важко добитися при використанні звичайних приладів розжарювання. До недоліків пристроїв відносять їх крихкість. Колба лампочки може перегрітися при тривалій роботі.
  • Світлодіодне підсвічування. LED-стрічки стають все більш популярним при використанні їх в інтер'єрі. Вони естетичні, економічні та зустрічаються різних видів. Для підсвічування можуть використовувати світлодіоди різних відтінків. Термін їх служби складає до 50 000 годин. До мінусів електроприладів відносять тільки високу вартість.

Популярні моделі дзеркал з підсвічуванням

Дзеркала з підсвічуванням для ванни зустрічаються різних форм і розмірів. При виборі дизайну слід орієнтуватися на інтер'єр кімнати, стиль оформлення і функціональність.

  • Конструкція з полицею є одним з класичних варіантів. Такі вироби відрізняються невисокою вартістю. При цьому конструкція виглядає легко і повітряно, не захаращує простір. Для поличок можуть використовуватися різні матеріали, в тому числі пластик, скло, метал. Така конструкція відрізняється зручністю, так як дозволяє зберігати всі необхідні речі, в тому числі зубні щітки, мило та ін., під рукою.
  • В меблевих магазинах нерідко зустрічаються шафи для ванної з дзеркальними дверцятами. Така конструкція добре підходить для невеликих приміщень, так як дозволяє економити простір. При цьому в шафці може зберігатися косметика або засоби гігієни. Перевагою конструкції є можливість заховати від сторонніх очей зайві елементи, що не порушить концепції дизайн інтер'єру.
  • Кругле дзеркало у ванну кімнату з підсвічуванням. Кругла форма є класичним варіантом. Такі вироби підходять для оформлення кімнати в різних стилях. Рама дзеркала може зустрічатися в різних варіантах. Часто підсвічування вбудовується саме в неї. Рама може бути обрамлена світлодіодною стрічкою, в тому числі різних кольорів. Вона виготовляється з різних матеріалів. Основна вимога до них - вони повинні відрізнятися вологостійкістю.
  • Прямокутні і квадратні дзеркала також відносяться до класичних варіантів. Однак важливо правильно підібрати їх розмір. У маленьких приміщеннях великі дзеркала візуально розширюють простір. Оснащення конструкцій підсвічуванням по периметру дозволяє отримати більш правильні геометричні форми в організації простору.
  • Завдяки інноваційним технологіям в продажу з'явилися дзеркала, оснащені сенсорним підсвічуванням. Освітлення включається тільки при натисканні на кнопку, захищену силіконовою вставкою.
  • Дзеркало у ванну кімнату з підсвічуванням і підігрівом. Функція обігріву дозволяє вирішити проблему запотівання дзеркальної поверхні. Такі конструкції абсолютно безпечні навіть в приміщеннях з постійною високою вологістю. До їх недоліків відносять тільки високу вартість і складний монтаж.