сережки

Багато дівчат не раз стикалися з муками вибору необхідного акценту, який завершить образ. Сережки користувалися популярністю практично у всі епохи і анітрохи не втратили своєї актуальності і в наші дні. Секрет сережок криється в тому, що вони найближче розташовуються біля обличчя, підкреслюючи риси, виділяючи достоїнства і доповнюючи вбрання.

Правильно підібрані великі, чи маленькі сережки , придбані на silverhill.com.ua, допоможуть приховати невеликі недоліки, змоделювати більш чіткий овал обличчя і замаскувати легку асиметрію. Розбираємося, з чого ж почати "примірку".

Як же правильно підібрати сережки за формою обличчя?

Овал

Овальне обличчя має практично рівні пропорції верхньої та нижньої частини, м'яко закруглену форму і плавні контури. З точки зору живопису овальне обличчя вважається еталоном, тому в ювелірній справі прийнято орієнтуватися саме на нього при підборі прикрас. Те ж саме стосується і біжутерії, оскільки принцип один і той же: щасливим власницям овальної форми обличчя підходять всі види сережок.

Пусети, перстені, сережки висячого і складного дизайну, великі перлинки або кілька сережок відразу - ніяких строгих правил в цьому випадку немає. Єдине, на що варто звертати увагу при виборі крім смакових уподобань, - цветотип зовнішності, зачіску і обраний look.

Під яскраві, самобутні наряди з різними текстурами, драпіровками і принтами слід вибирати менш помітні сережки, щоб не перевантажити образ в цілому.

Витягнутий овал

Для витягнутого овалу характерний довгий або великий ніс, трохи загостр?%B