Вбудований пилосос: ідеальна чистота в домі, комфорт і користь для здоров'я

У будь-якому житловому приміщенні повинен бути порядок: постійно накопичувану пилюку і бруд потрібно вчасно прибирати. В іншому випадку псується не тільки зовнішній вигляд поверхні підлоги, але також і повітря, що негативно позначається на стані здоров'я.

Чому класичний пилосос - це вже "вчорашній день"

При спробі прибирання за допомогою звичайного пилососа дуже часто виникають незручності: піднімається пилюка, ви починаєте чхати. Пояснюється це просто: класичний пристрій подібного типу має два отвори: в одне пилюка всмоктується, інший з великою силою викидає очищене, але відпрацьоване повітря. Внаслідок цього пил піднімається, а ви починаєте кашляти, чхати або просто відчувати себе дискомфортно.

Зменшується і результативність: маленькі частинки пилюки просто літають по кімнаті, після чого, вже після закінчення збирання, знову осідають на підлозі. Також - і це не залежить від якості фільтра - мала частина бактерій і порошинок все одно буде викидатися назад разом з відпрацьованим повітрям.

З класичним варіантом пилососа вам доведеться годинами ходити з кімнати в кімнату, від'єднувати і приєднувати пристрій то до однієї розетки, то до іншої, на що витрачається чимала кількість часу, особливо в тому випадку, якщо прибирати часто. Мінусом «класики» також є габарити і наявний шнур, який так і норовить заплутатися.

З цих причин власники будинків і котеджів все частіше стали вдаватися до використання вбудованих пилососів. А на сайті https://smartvac.com.ua/ ви зможете вигідно придбати дану техніку, і всі необхідні аксесуари. 

Вбудовані пилососи - це концептуальний продукт, заснований на унікальних раціональних технічних рішеннях, що демонструє високі показники з енергоефективності та компактності. Це означає, що при експлуатації центрального пилососа кожна одиниця потужності обходиться вам дешевше. Крім цього, ця технологія дозволяє, не на шкоду високої потужності радикально зменшити розміри корпусу центрального блоку, що є вагомим аргументом для людей, котрі прагнуть раціонально використовувати житловий простір.

Основні переваги системи вбудованого пилососа

Комфорт

  • Вбудований пилосос - це ефективне рішення для сучасного будинку, здатне створити принципово новий рівень комфорту Вашого життєвого простору.
  • Забудьте про перенесення важкої техніки! Просто візьміть в руки легкий шланг вбудованого пилососа, вставте його в пневморозетку, вбудовану в стіну вашого будинку або квартири і почніть прибирати. Насолоджуйтеся безшумним прибиранням і винятковою чистотою у вашому домі!
  • Вбудований пилосос - це лідер сучасного європейського ринку, запатентований дизайн і унікальне поєднання компактності і потужності.

Здоров'я

  • Установка системи пиловидалення зберігає здоров'я вам і вашим близьким. Домашній пил, дрібна фракція якої містить продукти життєдіяльності кліщів-сапрофітів, з якими не може впоратися звичайний пилосос - один з найпотужніших чинників погіршення здоров'я і самопочуття сучасної людини.
  • Крім цього, в приміщенні, що прибирається звичайним пилососом, накопичуються віруси, канцерогенні частинки і інші малоприємні речі, які день за днем ​​негативно впливають на ваше здоров'я і самопочуття.
  • Вбудований пристрій задає новий стандарт здорового мікроклімату в будинку. Якщо прибирання в будинку проводиться за допомогою вбудованого пилососа, то вся дрібно-дисперсійна пилюка швидко покидає Вашу оселю, роблячи життєвий простір вільним від пилу, а значить і здоровим!

Чистота

  • Вбудований пилосос створений для радикального вирішення проблеми домашнього пилу. Незалежні дослідження європейських дослідників і лікарів алергологів підтверджують той факт, що звичайний пилосос сильно поступається центральному пилососу за якістю очищення повітря в квартирі.
  • Звичайний пилосос більше пилить, ніж дійсно прибирає пил, адже він викидає грубо очищений повітряний потік в те саме приміщення, де відбувається прибирання. Система вбудованого пилососа, центральний агрегат якого розташовується поза житловими приміщеннями, працює інакше.
  • Завдяки вбудованому пилососу справжня чистота у Вашому домі стає легко досяжною. Ваш новий центральний пилосос робить «вдих» всередині приміщення, забираючи пил і бруд разом з повітрям, а «видихає» на вулицю, попередньо профільтрувавши повітряний потік.
  • Крім цього, вбудований пилосос, завдяки унікальній конструкції, забезпечує гігієнічну виїмку пилозбірника, при цьому робити це потрібно не частіше ніж раз в 8-12 місяців в залежності від режиму прибирання і забрудненістю приміщень.