У чому причина зростаючої популярності авто з США

Однією з причин покупки авто з Америки, є звичайна економія коштів. Є можливість заощадити тисячі доларів при покупці уживаної машини на аукціоні Америки.

Економія грошей важлива для всіх, особливо для покупців, які обмежені певним лімітом. До того ж, машина з США - це, перш за все, якісна збірка, багата комплектація, ідеальний стан, навіть якщо враховувати факт ДТП, і престиж. Тому багато водіїв вибирають пригін автомобіля з США в Україну, з огляду на очевидні переваги подібної покупки:

  • надійність і простота обслуговування транспортного засобу;
  • багатий асортимент автомобілів з пробігом на американському ринку;
  • якісна збірка автомобіля;
  • багата комплектація. Всі автовиробники світу поставляють на Сполучені Штати автомобілі в найповнішому оснащенні. Не секрет, що ряд виробників запустили люксові лінійки брендів під американський ринок, такі як Акура, Інфініті, Лексус і так далі;
  • відмінний стан, так як в Америці водії змінюють автомобіль кожні 3-5 років. Тому є можливість придбати на аукціоні авто, яке прослужить ще до 20 років Вам в Україні;
  • американські автомобілі менш зношені, оскільки експлуатувалися на хороших дорогах і заправлялися хорошим паливом.

І, безумовно, головний аргумент - доступні ціни. На аукціоні в США можна придбати авто на 20-30% дешевше, ніж в Європі і Україні. У цьому ви зможете переконатися скориставшись послугами компанії FineCar, з нею купити авто з Америки у Львові стало простіше, доступніше і безпечніше!

Чому б/у авто з Америки дешевші?

Багато хто не знає, але купляючи старі автомобілі, ви мінімізуєте їх амортизацію. Придбані машини з салонів моментально знецінюються на 20%, а протягом першого року експлуатації ще на 10%. Якщо ви купуєте старий транспортний засіб, який все ще відносно новий, тоді пару років ви зможете уникнути цього зносу. У підсумку, клієнт отримує авто за хорошою ціною, не дивлячись на те, що він буде продовжувати знецінюватися, ціна критично не змінитися.

Фактор надійності уживаних машин не менший, ніж нових. Але потрібно бути обережними, коли вибираєте транспортний засіб, звернути увагу на його минуле. З огляду на всі нюанси можна купити відмінне б/у авто з США за невеликою ціною. Взагалі, купуючи автомобіль в Америці, можна заощадити близько 40% вартості моделі, представленої на сьогоднішній день на українському ринку. Трохи зусиль, терпіння і бажання наблизять вас до автомобіля мрії.

Вибрати і купити авто з США Ви можете на одному з багатьох аукціонів, таких як Copart, Ebay, Manheim Auctions та інші. Зазвичай транспорт потрапляє туди через страхові компанії, яким вигідніше списати його, ніж витрачатися на ремонт або утилізацію. Але не треба думати, що в Америці продають тільки биті або втоплені машини, адже це не так.

Машини можуть бути списані страховою навіть після незначного ДТП, наприклад, якщо спрацювали подушки безпеки. Також зустрічаються цілі моделі, які були здані для обміну за програмою Trade In. Машину могли викрасти, а власник не захотів нею користуватися після інциденту. Важливо, що всі документи після страхових пригод надаються покупцю, тобто машина в Україні буде мати абсолютно легальну історію.