Особливості відпочинку в Трускавці

Серед гірських масивів тиша і гармонія, яка доповнюється ароматами лісів. Трускавець давно звикли вважати перлиною Карпат, оскільки він затребуваний не тільки серед українських туристів, а й з усієї Європи.

По приїзду на курорт до Трускавця кожен може забути про свої побутові проблеми і щоденні турботи.

Незважаючи на невеликі розміри містечка, він з радістю приймає всіх бажаючих туристів. Санаторії Трускавця зустрічають своїх гостей привітною атмосферою та доступними цінами на комплексне оздоровлення. Сюди хочеться повертатися знову і знову, занурившись в мальовничий вид карпатської місцевості. Тут гарні краєвиди незавлежно від сезону.

Чим привабливий Трускавець для курортників

Популярність курортного містечка обумовлена його географічним розташуванням і невичерпними запасами мінеральних вод. Всі ці фактори роблять Трускавець ідеальним місцем не тільки для відпочинку, але і для оздоровлення організму. Щороку в місто прибувають туристи із зарубіжних країн для того, щоб поправити здоров'я і просто відпочити від рутини, насолодившись чудовою природою і чистим повітрям. 

Джерела мінеральної води "Нафтуся" розкидані по всьому місту, а її склад унікальний лікувальними властивостями. Вода застосовується з метою лікування хвороб органів травлення, нервової та сечостатевої системи. 

Лікувальні центри пропонують курортникам відвідати озокеритові ванни і аплікації, які надають сприятливий вплив на шкіру.   

Санаторно-курортні комплекси з сучасною комплектацією і високим рівнем обслуговування. Тут ви можете не тільки відпочити, а й отримати масу вражень. Санаторні комплекси можуть здивувати величчю свого виду і зручностями, які вони надають для своїх гостей. 

Не менш популярні серед туристів СПА-готелі з басейнами і саунами. Все це доступно гостям без додаткової оплати. Вартість залежить від рівня комфорту, сезону і кількості клієнтів. в ціну входить проживання, харчування, медичні послуги та мінеральні води, які пропонують гостям у вигляді курсу лікування. 

Відпочивши в Трускавці і відчувши ту атмосферу, ви обов'язково захочете повернутися назад. Природа заворожує своєю величчю, а невисокі ціни на послуги привертають все більше відпочиваючих. 

Курорт можна відвідати поодинці з метою пройти курс оздоровлення і просто відпочити. Також можете приїхати сюди всією сім'єю і провести час з користю для здоров'я.