Переваги підвісних стель Armstrong

Стельові системи типу Армстронг вже давно не потребують спеціального подання - важко знайти людину, яка не зустрічав подібні стелі.

Популярність цих підвісних стельових систем пояснюється рядом явних переваг перед іншими видами обробки. Простота і зручність монтажу, а також пропонована компанією HeraDesign приваблива ціна роблять підвісні стелі Armstrong одними з найбільш затребуваними в обробці громадських приміщень.

Чудові експлуатаційні якості дозволяють дизайнерам і архітекторам застосовувати їх для створення неповторних і функціональних інтер'єрів.

  • В офісах. Просторий ергономічний офіс, наповнений світлом, створює умови для продуктивної роботи персоналу. Якісна звукоізоляція дозволяє нівелювати шум від працюючої оргтехніки і сторонні звуки за вікнами. Стелі армстронг володіють всіма якостями для створення комфортного функціонування офісу.
  • В магазинах. Умовою залучення покупців в роздрібній торгівлі є приємна обстановка, яка створюється із застосуванням якісних оздоблювальних матеріалів. Відвідувачі заряджаються позитивним настроєм в грамотно спроектованому просторі, що обіцяє додатковий дохід магазину. Дизайнерське оформлення стель армстронг вносять свій внесок у вирішення цих завдань.
  • Транспортні послуги. У будівлях вокзалів і аеропортів інтер'єр повинен вселяти спокій і надійність поспішаючих пасажирів. Мандрівники, які очікують свого рейсу або стоять в черзі до каси, відчувають себе впевненіше в добре освітлених залах з високою звукоізоляцією, отриманої завдяки дискретним стелях.
  • Система освіти. У просторих аудиторіях і шкільних класах важливо створення такої акустики, щоб мова викладача була чіткою, розбірливою і доходила до кожного слухача. Плиткові підвісні стелі вирішують і цю задачу.

Сучасні підвісні стелі повинні відповідати високим стандартам якості і володіти деякими важливими властивостями. Стеля типу армстронг повністю відповідає цим вимогам.

  • Простота монтажу. Практична констукція підвісних систем дозволяє швидко і без зайвих зусиль замінювати зіпсовані плитки. При бажанні можна змінити зовнішній вигляд стелі. Для цього достатньо вибрати інші панелі і встановити їх на місце старих.
  • Звукоізоляція. Матеріали, що мають високі показники звукопоглинання, дозволяють створити комфортні акустичні умови. У цьому бере участь як передня, так і тильна сторона панелей.
  • Світловідображення. Завдяки тому, що стеля не поглинає світло, приміщення залишається світлим і візуально комфортним для людей, що знаходяться в ньому.
  • Теплоізоляція. Завдяки пористій структурі плит, підвісні стелі дозволяють підтримувати в приміщенні оптимальні температурні умови. Це допоможе заощадити на опаленні в холодну пору і на кондиціонуванні влітку.
  • Маскування комунікацій. Можливість зміни висоти стелі дозволяє приховати вентиляційні короба, проводку або труби. Можливість установки замість окремих плит світильників або вентиляційних решіток.

Однак, є деякі мінуси. Так, класичні плити армстронг абсолютно не водостійкі і не витримують протікання стелі. Якщо трапиться ця неприємність, панелі доведеться замінити.

Крім того, такі системи підходять тільки для приміщень з прямокутним плануванням. В іншому випадку їх монтаж стає досить складним і трудомістким.

Варто також врахувати, що підвісна стеля за рахунок елементів кріплення зменшить висоту приміщення мінімум на 25 см. Проте підвісні стелі типу армстронг знайшли широке застосування навіть в тих сферах, де не припускав виробник. Наприклад, в дизайні інтер'єрів кафе і центрів розваг.