Чому варто пройти навчання SMM в академії WebPromoExperts вже сьогодні?

Щомісяця на сайті Хедхантер з'являється 800+ вакансій на посаду SMM-менеджера. Середня заробітна плата такого фахівця становить 12 000 гривень, що вище середньої зарплати по Україні в цілому. Головними вимогами до претендентів є вміння генерувати потік клієнтів із соціальних мереж, складати контент-плани, аналізувати статистику та раціонально розпоряджатися рекламними бюджетами.

Освоїти перспективну і високооплачувану професію можна пройшовши курси SMM онлайн у провідній інтернет-академії України WebPromoExperts. Школа спеціалізується на підготовці спеціалістів у сфері digital-маркетингу. Серед клієнтів платформи і новачки без досвіду роботи в онлайн-просторі, і практикуючі СММ-фахівці, і навіть успішні підприємці.

Чим гарний курс SMM від WebProExperts?

Освітній продукт академії отримав максимум позитивних відгуків від студентів школи та незалежних експертів. Головними його перевагами можна вважати:

  1. Сильний лекторський склад. Всі куратори - акули digital-маркетингу, що «собаку з'їли» на просуванні бізнесу в соціальних мережах. Викладачі знають про всі тенденції СММ і діляться виключно актуальними знаннями та своїм безцінним практичним досвідом.

  2. Оперативний зворотній зв'язок від кураторів. Студенти курсу буквально за ручку проходять з пункту «А» в пункт «Б», отримуючи відповіді на всі свої питання.

  3. Online-лекції. Ніяких застарілих записів, тільки навчання в режимі реального часу.

  4. Помірна ціна. Вартість курсу оптимальна, якщо враховувати співвідношення корисної інформації, яку отримують студенти.

Затребуваність професії SMM-фахівця зростає зо дня у день. Якісна освіта дозволить отримати високооплачувану спеціальність вже сьогодні. Безсумнівною перевагою курсу можна вважати модуль з працевлаштування. WebPromoExperts акцентує увагу фахівців на особливостях самопрезентації, вчить їх «продавати» себе і ділиться лайфхаками зі складання хорошого резюме, пошуку дійсно гарної вакансії та проходження співбесіди.

Кому підійде навчання SMM з нуля від WebPromoExperts?

Курс маркетингу в соціальних мережах неодмінно оцінять прихильники якісної освіти. Продукт стане у нагоді:

  • новачкам у сфері digital, які тільки-но планують вивчати тонкощі SMM-просування та шукати роботу в соціальних мережах;

  • SMM-менеджерам, які вже працюють за фахом, мають власних клієнтів, проте відчувають нестачу системності, прагнуть заповнити прогалини у знаннях та досягти дійсно феєричних результатів;

  • підприємцям, власникам бізнесу, які використовують можливості соцмереж для просування своїх товарів і послуг та пошуку нових клієнтів.

Починати кар’єру в новій сфері завжди складно, але заручившись підтримкою досвідченого вчителя, можна уникнути більшості помилок та набити на порядок менше синців.