Особливості і переваги збірних замовлень з Китаю для інтернет-магазинів

Більшість сучасних підприємців хочуть займатися закупівлею дешевого китайського товару і його продажем на території своєї країни. Дешеві ціни і висока якість продукції дозволяє робити вигідну націнку і при цьому наростити великі обсяги продажів. Однак більшість бізнесменів стикається з цілою низкою складнощів щодо контролю над якістю продукції, мовним бар'єром, з перевіркою надійності постачальника.

У вас є бажання замовляти будь-який товар для інтернет-магазину без ризиків і проблем? Вам потрібно підібрати оптимальний набір товарів, а потім додати обраний асортимент в свій магазин. Завдяки послугам компанії Easy China Business ви отримуєте можливість зробити замовлення товарів дрібними партіями, починаючи з кількості в 20 одиниць. Ми займаємося оформленням замовлення, його перевіркою, упаковкою вантажу і подальшим відправленням на вашу адресу. Ви можете побачити на сайті ua.ecb.bz контактні дані, отримати безкоштовну консультацію, співпраця з нами дозволить вам створити розкручений інтернет-магазин з по-справжньому крутим асортиментом!

Переваги послуги

Будь-які замовлення для магазинів з Китаю, виконані нашою компанією в складі збірного вантажу, доходять до замовника максимально швидко. Послуга відрізняється масою плюсів:

  • відправка невеликих посилок без необхідності очікування заповнювання контейнера;
  • найкоротші терміни доставки;
  • економія фінансів, оскільки ви оплачуєте лише за місце, відведене для вашого замовлення;
  • збереження товару;
  • можливість переміщення вантажу з Китаю будь-якими методами (залізничний, авіа, морський і автомобільний транспорт).

Збірний вантаж являє собою консолідацію дрібних обсягів товарних партій, що призначаються різним покупцям. Комбінований вантаж перевозять в одному контейнері. Таким чином, мінімізується кінцева ціна доставки для клієнта. Це є ключовими плюсом цього виду доставки.

Клієнт, який замовляє транспортування збірного вантажу, не оплачуватиме оренду всього контейнера. З нього стягується плата лише за обсяг, який він займав своїм товаром. Дана пропозиція вважається найбільш оптимальним для бізнесменів-початківців, малого і середнього бізнесу

Оновлення асортименту

Компанія Easy China Business пропонує вашій увазі каталог цікавих китайських товарів, які зможуть привернути увагу ваших покупців. Тут ми зібрали модні актуальні новинки ринку, здатні принести вам максимальний прибуток. Якщо вам не підходить товар звідси, ви можете самі його знайти або викупити. Ми тільки перевіримо його на якість і швидко відправимо за потрібною адресою.

Якщо ви засумніваєтеся в правильності вибору, наші фахівці із задоволенням допоможуть! Вони дадуть рекомендації і підкажуть, який товар буде затребуваний на ринку найбільше.