Легінси PUMA для занять спортом

Інноваційні моделі PUMA стирають межі між світом спорту і повсякденним життям, успішно поєднуючи в собі усі найпомітніші відкриття спорту і високої моди.

Завдяки сучасним конструкціям й інноваційним спортивним технологіям, колекція одягу та взуття PUMA допомагає спортсменам виглядати стильно — як на стадіоні, так і в повсякденному житті.

Жіночі легінси PUMA

Легінси для спорту знаменитого бренду PUMA охоче носять енергійні жінки незалежно від віку. Завдяки особливому комфорту і яскравому дизайну, одяг марки PUMA, який спочатку був призначений для спорту, нині використовують не тільки при тренуваннях і активному відпочинку, а й в найрізноманітніших життєвих ситуаціях. Ефектні та зручні вироби невимушено увійшли у вуличну і повсякденну моду.

Усі моделі бренду виготовляються з високоякісних матеріалів. Легінси повинні бути еластичними, міцними та мати хороші гігієнічні властивості. Для них використовуються тканини на основі:

  • бавовни;
  • поліестеру;
  • нейлону;
  • еластану.

Застосування технології Dry Cell ефективно відводить вологу від тіла при інтенсивному русі та в жарку погоду.

Крій, що прилягає та еластичний пояс забезпечують щільну посадку, а гладка поверхня матеріалу дає відчуття «другої шкіри» і повну свободу під час тренувань. Естетичність зовнішнього вигляду створює гарний настрій і покращує спортивні результати. Яскравість та різноманітність дизайну, властива бренду PUMA еклектичність дозволяють носити легінси не тільки з футболками, майками і сорочками спортивного стилю, але також з ошатними блузами, міні-спідницями, туніками. Особливо популярні ці варіанти у молодих дівчат.

Для фітнесу

При виборі одягу для фітнесу необхідно враховувати два критерії — зручність і функціональність. У спортивній формі жінка повинна почувати себе комфортно в будь-якому плані. Тільки так можна відчувати впевненість в собі під час тренувань.

Чорні легінси — базовий спортивний одяг для занять фітнесом. Нейтральний чорний колір пасує всім без винятку. До того ж на темних речах не видно плям поту, що теж є великою перевагою. Якщо вибрати для тренувань модель з високою талією, то це забезпечить хорошу посадку під час активного руху.

Для заняття фітнесом в прохолодні дні однозначно варто вибрати легінси або термобілизну (якщо ви плануєте тренуватися на вулиці). Проте наприкінці весни та влітку рекомендується надавати перевагу повітропроникним шортам. Якщо вам некомфортно займатися в коротких шортах, носіть їх поверх легінсів з тонкої тканини або зробіть ставку на капрі.