Рік разом. Ідеї подарунків на ситцеве весілля

Здається, що зовсім недавно, буквально вчора ви йшли під вінець. А, виявляється, пройшов цілий рік щасливого спільного життя і вам дуже хочеться поділитися такою важливою подією з усіма своїми знайомими і друзями.

А найкращий спосіб донести до оточуючих вашу радість - це влаштувати свято. Тим більше, що є такий хороший привід - ситцеве весілля. І тут починаються питання у запрошених - що подарувати на річницю весілля, яким повинен бути подарунок на ситцеве весілля? Про це йдеться у сьогоднішній статті, а на сайті https://travelinstyle.com.ua/richnytsi-vesillya/ ви дізнаєтесь, що означають інші круглі річниці подружнього життя, і про відповідні презенти.  

На ситцеве весілля, як не дивно, саме вироби з ситцю краще не дарувати. Це досить недовговічний подарунок, так як після першого ж прання він стане непривабливим. Подарунки на першу річницю цілком можуть бути просто у вигляді текстилю.

Подарунок чоловікові на річницю весілля

Пройшов всього лише 1 рік вашого спільного життя, і ви ще не зовсім точно знаєте все вподобання вашого чоловіка? Не біда, завжди можна знайти спосіб порадувати кохану людину. Пропонуємо вашій увазі кілька варіантів «нейтральних» подарунків, вручивши які, ви не прогадаєте.

  • Як ми вже говорили, ситець є дуже нестійкою тканиною і, якщо ви хочете подарувати щось саме ситцеве, тоді спробуйте варіант комбінування. Наприклад, сорочка з високоякісної тканини з елементами ситцевих вставок.
  •  Але, не обов'язково прив'язуватися до назви річниці. Якщо ваш чоловік є вболівальником якоїсь спортивної команди, хорошим подарунком буде похід на матч.
  • Хороший подарунок на 1 річницю весілля - це щось корисне. Якщо у вас є автомобіль, і ваш чоловік, як і всі чоловіки, кохається в цьому, подаруйте йому автомобільне радіо, пилосос, килимки, чохли для сидінь і все, що спаде вам на думку.
  • В якості подарунка чудово підійде улюблений аромат одеколону, або ж будь-який елемент чоловічої косметики.
  • Подарунок чоловікові на ситцеве весілля може бути будь-яким і в той же час не виходити з тематики першої річниці. Підкажемо вам маленьку хитрість. Даруйте все, що хочете, але загорніть подарунок в ситцеву тканину або ж перев'яжіть ситцевою стрічкою.

І останній, але далеко не найгірший варіант подарунка чоловікові на першу річницю - це відчуття свята. Покличте кращих друзів, накрийте стіл, приготуйте улюблені страви чоловіка і «підв'язку» до свята, поклавши на стіл ситцеві серветки.

Подарунок дружині на річницю весілля

А тепер давайте розберемося, що дарують прекрасній половинці на річницю весілля.

  • Не поганим варіантом буде ситцевий халатик, і саме такий, в якому ви хотіли б бачити свою дружину приходячи додому.
  • Постільна білизна, подушки в ситцевих наволочках, покривало, плед і так далі. Все, що потрібно вашій родині. Адже за таку малу кількість часу ви ще не встигли запастися всім необхідним для комфортного життя.
  • Якщо ви романтик, подаруйте дружині спільну поїздку за місто, в якесь мальовниче місце, де ви зможете сповна насолодитися природою і один одним.
  • Для любительки екстремального проведення часу ідеальним варіантом буде політ на повітряній кулі. Це і романтично, і цікаво, і ви зможете розділити з вашою дружиною радість польоту.

Що дарувати друзям на ситцеве весілля

Вас запросили на святкування 1 року спільного життя, і ви трохи губитеся в різноманітті варіантів подарунка. У вашому випадку, подарунок молодятам може бути будь-яким. Вам не обов'язково дарувати вироби з ситцю, але, якщо вже ви вирішили слідувати всім правилам, тримайте пару варіантів, які ідеально підійдуть в цьому випадку.

Ситцевий подарунок своїми руками

Не потрібно бути майстром на всі руки, щоб зробити своїми руками серветки, які потрібно лише викроїти і підробити. Скатертину так само досить просто аиготовити. Штори для кухні, або ж для альтанки, для гостьового будиночка (якщо такі є).

Рухаємося далі в тому ж руслі. Зробіть картину з ситцю своїми руками і оформите її в рамочку, декоративні квіти, декорування нічника, всілякі іграшки у вигляді ляльок, домовичка і так далі.

Оригінальний подарунок

Оригінальним подарунком будуть смішні піжами для чоловіка і дружини, або ж фартухи з цікавими написами, значення яких буде розуміти тільки вузьке «посвячене» коло друзів.

Не тільки оригінальним, але і дуже правильним і корисним подарунком для молодят буде сама організація святкування річниці весілля. Зробіть своїм друзям сюрприз!

І пам'ятайте, що б ви не подарували, зробіть це з любов'ю. Адже завжди приємно отримувати, хоч і маленький подарунок, але від щирого серця.