Кальяни GARDEN — частинка східної культури в країнах Європи

З давніх часів на Сході курили кальян. Тому виробництво даного обладнання в мусульманських країнах досягло високих результатів. Garden — це сирійський наргиле. Модель відрізняється прекрасним дизайном і практичними характеристиками.

Європейцям сподобалася східна традиція - релаксувати за допомогою кальяну. Сьогодні більшість молодіжних вечірок не обходяться без курильних пристроїв. Підійде кальян garden для домашнього використання і для розважальних закладів.

Характерні особливості обладнання

Слід виділити головні особливості:

  • Виготовляють кальяни з латуні (нікельована і чорна). Сам матеріал має охолоджувальні властивості в організм потрапляє м'який дим. Також дана сировина пом'якшує сам тютюн. Латунь робить куріння безпечним і приємним дозвіллям.
  • Перші Гардени відрізнялися порядної висотою (більше 100 сантиметрів). Далі виробництво вдосконалювалося. Але до сих пір, більшість кальянів виготовляється вручну. На продукції може бути неточність, проста нерівність, яка надає кальяну тільки більше вишуканості. Штучка стає антикварним товаром! Війна в Сирії внесла свої зміни в виробничий процес. Підприємства даної галузі довелося перевезти на безпечні території. Почалося серійне і масове виробництво бренду.
  • Зображення фауни на шахті - характерна риса Garden. Такий символізм був популярний на Сході. Кальяни набували характеру сакральної речі, яка несе щастя і процвітання.
  • Комплектація: Глиняні або керамічні чаші. Глиняний матеріал не дає можливості охолодитися курильним сумішей. Тютюн збереже тепло і не згорить. Укомплектований кальян шкіряним шлангом (його частіше змінюють на силіконовий).
  • Кальян легко транспортувати. Швидко розбирається.

Курильне обладнання просте в експлуатації і обслуговуванні.

Як вибрати відповідну модель?

В першу чергу необхідно звернути увагу на:

  • Матеріали виготовлення. Краще, якщо чаша виготовлена ​​з глини, а шахта з латуні.
  • Діаметр шахти. Чим більше діаметр, тим легше розкурювати кальян. Таким чином, можна відчути справжній смак тютюну.
  • Висоту вироби. Експерти вважають, що найбільш прийнятна висота від 50 до 110 сантиметрів (від колби до чаші вироби). Висока шахта робить процес куріння складнішим, а низька може не охолодити клуби диму.

Продукція Гарден виглядає благородно — сподобається будь-якому цінителю прекрасного. Якщо придбати кальян для домашнього використання, можна порадувати своїх гостей досконалим східним атрибутом.