Мобільна версія Парі Матч для бетторів з України

Завантаживши mobile parimatch, гравець може робити ставки в будь-який зручний час, а також з інтересом проводити дозвілля, спостерігаючи за трансляціями улюблених спортивних змагань в онлайн-режимі.

Мобільна версія Парі Матч — актуальна розробка букмекерської контори, створена з метою полегшення управлінням ставками за допомогою мобільного пристрою. У століття сучасних технологій складно знайти людину, яка не могла похвалитися смартфоном. Гаджети надійно закріпилися в нашому житті, і всі великі БК поспішили створити власний софт.

Завантаживши mobile parimatch, гравець може робити ставки в будь-який зручний час, а також з інтересом проводити дозвілля, спостерігаючи за трансляціями улюблених спортивних змагань в онлайн-режимі. Огляд продукту допоможе правильно завантажити файл на будь-який пристрій і почати грати на реальні гроші.

Огляд мобільної версії

У мобільній версії сайту Паріматч любителі ставок можуть зареєструватися в БК, переглядати лінії. Також на сайті для мобільних пристроїв можна знайти посилання на мобільні додатки для iOS і Андроїд, інформацію про акції БК і контакти для зв'язку зі службою підтримки. Чого немає в мобільній версії:

  • Розділу «Скоро в Live» в мобільній версії немає.
  • У розділі «Live Ставки» можна вибрати для перегляду кілька видів спорту, як в повній версії, для цього необхідно перемикатися між ними через іконки в верхній частині екрану.
  • У повній версії сайту є перелік відеотрансляцій лайва з усіх видів спорту, а в мобільній версії сайту цього списку немає. На наявність відеотрансляції вказує іконка в рядку зі списком матчів або на екрані події.
  • Ні розділу з результатами і статистикою. Є лише інформація про подію в лайв.
  • У мобільній версії сайту «Паріматч» немає функції «Швидка ставка».

Відмінності мобільної версії від додатків

У мобільній версії сайту, на відміну від мобільного додатка для iOS і Андроїд, немає рядка пошуку. В меню мобільної версії сайту Паріматч є окрема вкладка «Промо» з актуальними акціями букмекера або онлайн казино https://art-insight.com.ua/, в мобільному додатку персональні акції винесені в особистий кабінет.

В меню мобільного застосування винесені популярні події дня для швидкої ставки на матч, в мобільній версії сайту цього немає.

Варто відзначити, що завантажений софт прекрасно адаптований під різні мобільні пристрої. Крім того, він відмінно підійде користувачам з низькою швидкістю Інтернету. Витрачається трафік більш економно, програма не підвисає, працює досить спритно. Радує і лаконічний дизайн, в якому відсутні настирливі рекламні банери і зайва інформація. З інтерфейсом без проблем впорається навіть новачок.