Що таке тур вихідного дня, і його переваги

Як тільки закінчується робочий тиждень, відразу ж з'являються мрії про відпочинок. Сірі будні дістали, а додати яскравих фарб може подорож.

І якщо заслужену відпустка ще не скоро, то це не означає, що є привід для відмови від ідеї з відпочинком. Тури на вихідні дні - прекрасний вибір! Відпочинок на вихідних приємний тим, що за короткий час Ви отримуєте максимальну кількість вражень і при цьому витрачаєте мінімум коштів.

На сьогоднішній день безліч турагентств пропонують відпочити від повсякденної рутини і перетворити звичайні вихідні в маленький дводенний або чотириденний відпочинок з насиченою екскурсійною програмою. Зокрема, Тури з Києва по Україні пропонує туристична компанія ЕТНОСВІТ, і це дійсно чудовий відпочинок, переконайтесь самі!

Тур на вихідні по Україні - захоплююча подорож по мальовничим куточкам Батьківщини

Якщо Ви хочете зануритися в атмосферу середньовічних замків, продегустувати хорошого вина в «Старому підвалі», то Вам варто поїхати на Закарпаття. А любителям старовинної архітектури буде цікаво поглянути на оригінальні будівлі в стилях класицизму, еклектизму і бароко у Львові.

Може хочете побачити красу природи? Або як міфи і легенди, що знаходять своє втілення в казкових пейзажах? Тоді не забудьте відвідати Софіївський парк в Умані. Або рушайте на екскурсію в Дендропарк «Олександрія», де Вас чекають, безсумнівно, не менше зачаровуючі ландшафти.

Але якщо вас цікавлять гори, то вам обов'язково потрібно зійти на Говерлу. Іншими словами, варто підкорити найвищу гору в Україні. Або можна відправитися в подорож по Карпатам. Там, за пару днів, Ви зможете подивитися такі красиві місця, як озеро Синевир, етносело Колочава, водоспад Шипот і насолодитеся гірськими колоритом. Так само не забудьте провести вразливий активний відпочинок в Буковелі. До того ж, там знайдуть собі розваги до смаку і діти і дорослі. 

Закохані будуть в захваті від Тунеля Кохання та замків Волині. Так само їм сподобатися в «Українському Парижі», романтичному місті Чернівці.

Тим, хто хоче поєднати культурний відпочинок з морським, варто вирушати в Одесу. Адже в місті з такою багатою історією стільки цікавих місць і, в той же час, є тепле Чорне море.

Ви не залишитеся байдужими після того, як побачите найвідоміший в Україні фонтан зі світломузикою в Вінниці. Таке шоу захочеться побачити ще раз.

Одним словом, ласкаво просимо до офісів ЕТНОСВІТУ у Києві і у Львові, також ви зможете ознайомитись з пропонованими варіантами турів вихідного дня на сайті etnosvit.com.

Переваги турів вихідного дня

  • Безліч нових вражень за короткий проміжок часу. Психологи стверджують, що навіть незначна зміна обстановки наділяє новою енергією і сприяє плідній роботі в подальшому. Відпочинок вихідного дня дозволяє якісно оздоровитись, розслабитися, насолодитися природою, витративши на це всього кілька днів;
  • Немає необхідності в офіційній відпустці. Для подібного туру не потрібен спеціальний відпустку. Двох днів буде цілком достатньо, щоб здійснити поїздку;
  • Доступна вартість. Ціна поїздки завжди залежить від кількості днів відпочинку. Так, дводенний тур буде коштувати значно дешевше, ніж стандартна двотижневої поїздки на море;
  • Ви можете не брати валізу, вирушаючи в тур вихідного дня. Зазвичай туристична поїздка передбачає наявність об'ємного багажу, подорож з яким є не зовсім зручним. У випадку з туром вихідного дня все інакше: великої кількості речей вам не знадобиться.

Основним недоліком є ​​той факт, що відразу після міні-подорожі вам необхідно повертатися на роботу, можливо, прямо з автобуса.

Другий мінус полягає в тому, що ви довгий час знаходитеся в автобусі, що так, чи інакше викликає якийсь дискомфорт. Відпочити в нічну поїздку в автобусі вам вдасться, але, однозначно, не так же, як вдома.

Крім того, до недоліків можна віднести і те, що ви побачите лише кілька ключових пам'яток в новій країні, оскільки є обмеження по часу.