Замовляйте якісні металопластикові вікна в Харкові без переплат за імпортні рішення

Отримайте продукцію міжнародного стандарту якості за українськими цінами.

Багато хто хоче купити ПВХ вікна, стають перед вибором: заплатити завищену ціну за імпортні профільні системи або ж заощадити і зупинитися на українських аналогах.  Тепер для всіх жителів в Харкові доступний практичний спосіб заощадити, не втративши в якості і експлуатаційних характеристиках світлопрозорих конструкцій.

Компанія-виробник «Екіпаж» займається виготовленням і реалізацією металопластикових вікон на українському ринку.  В якості однієї з двох профільних систем використовується WDS - віконний профіль українського виробництва, що випускається підприємством «Міропласт» (м Дніпро).  Це доступне і практичне рішення для всіх, хто хоче мінімізувати витрати і купити якісні пластикові вікна, повністю придатні для експлуатації в кліматичних умовах України.

У чому полягають головні переваги віконних профілів WDS?

  • Доступна ціна на всі позиції по каталогам.  Віконні конструкції з профілями WDS за своїми характеристиками не поступаються європейським аналогам, але ціна на них значно нижча.  Економія - до 20%.  Типове двостулкове поворотно-відкидне вікно з габаритами 1500х1500 мм в комплектації Basic (1 камера, 24 мм, 4-16-4, фурнітура Axor) коштує всього 3099 грн.
  • Повністю відповідають міжнародним і українським стандартам якості. 

При конкурентній ціні конструкції з профілів WDS забезпечують високу механічну міцність і збереження геометрії під впливом зовнішніх навантажень.  Профільні системи українського виробництва мають усі якісні характеристики: висока звуко- і теплоізоляція.  Для збереження комфортного мікроклімату в приміщенні, в даних ПВХ вікнах використовуються TPV-ущільнювачі.  Повністю виключене попадання вологи або утворення протягу.

  • Доступні індивідуальні рішення під будь-які проекти.  Ви можете купити металопластикові вікна за вигідними цінами як для установки в житлових багатоквартирних будинках, офісах, котеджах, так і для комерційних об'єктів, де пред'являються високі вимоги до показників енергоефективності та теплозбереження. В асортименті виробника ПВХ-вікон «Екіпаж» доступні 5 варіантів комплектацій конструкцій з профільними системами WDS під будь-які індивідуальні розміри або нестандартні форми. 

Але і це ще не все.

Ви можете купити металопластикові вікна в Харкові за вигідною ціною, а також замовити додаткові опції: від ламінування для створення різних персональних забарвлень і імітацій фактур конструкції, до отримання максимальних коефіцієнтів теплоізоляції.  Для замовлення профільні системи WDS 8S з монтажною шириною 82 мм, де застосовуються 3 контури ущільнення, 6 камер, а також доступна установка енергозберігаючих склопакетів з напиленням і товщиною до 44 мм.

Якщо ви хочете купити якісні металопластикові вікна від українського виробника в Харкові - познайомтеся детально з продукцією на офіційному сайті.  Для швидкого розрахунку вартості конструкцій за індивідуальними параметрами доступний зручний онлайн-калькулятор.