Поради по вибору дитячого електромобіля

Бажаючи зробити дитині подарунок, який доставить максимум задоволення і запам'ятається на все життя, найчастіше друзі, батьки або інші близькі люди вирішуються купити дитячий електромобіль.

Отримуючи в дар такий сюрприз, зокрема пропоновані на сайті https://raspashonka.ua/traktory-ekskavatory-samolety/ інтернет-магазину "Raspashonka" електричні трактори, екскаватори, автомобілі, діти приходять в захват, а красива і наворочена машина з набором інтерактивних функцій, що працює від акумулятора, стає їх улюбленою іграшкою на багато років.

Коли дарувати дитині перший електромобіль

Виробники пропонують моделі дитячих електромобілів, розрахованих на різні вікові категорії. У модельному ряду більшості відомих виробників, присутні електромобілі, розраховані на катання одного або двох дітей, віком від 2 років. 

Такий подарунок має відразу кілька позитивних сторін:

  • маючи власний електромобіль, дитина відчує себе дорослішою;
  • безліч функцій дозволить не тільки кататися, але і придумувати різноманітні ігри з участю транспортного засобу;
  • іграшка з електродвигуном розвиває відчуття рівноваги (при покупці електромотоцикла), координацію рухів;
  • у дитини розвивається почуття відповідальності, особливо коли вона катається разом з друзями;
  • під час їзди, батьки можуть в ігровій формі ознайомити малюка з правилами дорожнього руху, а також навчити первинним навичкам водіння;

На що варто звернути увагу перед покупкою авто з електродвигуном?

Корпус електромобіля

Як правило, дитячий автомобіль виготовляють із пластику, що робить його більш легким і мобільним, на відміну від моделей з металу. Крім цього, пластикові автомобілі мають значну перевагу у вигляді невисокої ціни.

Моделі з металу можуть бути не в повному обсязі з нього виготовлені: металева рама може бути покрита пластиковим корпусом.

Матеріал коліс

Велика кількість виробників зупинили свій вибір на колесах з поліуретану. Даний матеріал відрізняється особливою міцністю і абсолютно не боїться непередбачених проколів.

Але на цьому, мабуть, і закінчуються переваги поліуретану. Радіючи особливій ​​міцності, будьте готові до ковзання по грунту і травичці, а також частого буксування. Крім цього, дитина зможе відчути під собою буквально кожен камінчик.

Для тих, кому не до вподоби дані враження, рекомендуємо звернути увагу на колеса з гуми. Вони зможуть забезпечити достатню амортизацію і перетворити катання дитини в прекрасне проведення часу на вулиці. Єдине, що може перешкодити - раптовий прокол.

Розмір і вага

Це одна з найважливіших прерогатив, яка полегшить вам наступні поїздки. Зупиняючи свою увагу на вагу та розмір дитячого автомобіля, варто враховувати розміри двері в квартирі, будинку, парадному, а також ліфта. Електромобіль повинен вільно проходити і не завдавати вам незручності під час його транспортування.

Дивлячись на електромобілі вагою від 10 до 25 кг, згадайте про себе, мамусів і бабусів, які особливо не будуть в захваті від вашого вибору і вже точно не будуть горіти бажанням влаштовувати щоденні покатушки.

Акумулятор

Більшість електромобілів розраховані на поїздки, в середньому, по 1-2 години. При цьому варто відняти від цього часу, в середньому, від 10% до 20% заряду, які призначені для захисту акумулятора від повного розряду. Тому варто задуматися про покупку додаткового акумулятора, який зможе запобігти повному розряду і продовжити прогулянку.

Напруга

Чим більша напруга, тим більшу потужність має електромобіль. Для 1-ї вікової групи підійде модель з невеликою потужністю до 6 В. Дітям 2-ї групи буде оптимальна модель до 12 В. Дітям постарше відмінно підійде модель потужністю в 24 В.

Додаткові функції

  • Наявність пульта ДУ дозволить батькам контролювати процес катання. Ця функція буде особливо корисна для батьків зовсім ще маленької дитини.
  • Ремені безпеки вбережуть від сповзання малюка і різкого гальмування або зіткнення електромобіля, які можуть спричинити за собою непередбачені травми.
  • Регульоване сидіння дозволить електромобілю повністю підлаштуватися під зростання зростаючого чада і тим самим прослужити довше.

На сайті Raspashonka.ua ви можете купити товари для дітей з доставкою на дім. Хочете отримати консультацію експерта?

+38 (048) 771-077-0
+38 (097) 338-87-47