Спортивні лосини — ідеальний одяг для фітнесу

Ефективність тренувань залежить не тільки від грамотно складеної програми. Грають роль навіть, на перший погляд, дрібниці. Наприклад, який спортивний одяг ви використовуєте для тренування в залі.

Важливо, щоб він дозволяв правильно виконувати вправи, не заважав рухам. До того ж даний аксесуар повинен забезпечувати циркуляцію повітря - це знизить стомлюваність. Саме спортивні лосини і є найоптимальнішим варіантом для занять фітнесом, і іншими видами фізичної активності, в цій статті ви дізнаєтесь про особливості їх вибору, а ми поговоримо про переваги  даних аксесуарів.

Переваги спортивних лосин

  • Вибираючи низ тренувального комплекту, багато хто воліє облягаючі штани. Справа в тому, що спортивні лосини підходять для більшості видів фізичної активності. Легінси тягнуться і облягають тіло, як друга шкіра. Штанини не будуть бовтатися при виконанні вправ, закручуватися навколо ніг або задиратися.
  • В облягаючих лосинах краще видно роботу м'язів. Дивлячись на себе в дзеркало, набагато простіше контролювати правильність виконання вправ. Та й тренеру буде простіше помітити ваші помилки.
  • У легінси помітніше, яким зонам потрібно приділити особливу увагу в залі. В результаті вдасться скласти найбільш ефективну програму занять. До того ж ви будете мотивовані на усунення виражених недоліків.
  • Дівчатам з хорошою фігурою легінси дуже добре йдуть. Вони підкреслюють всі достоїнства статури. Це стимулює підтримувати себе у формі.

Особливості вибору спортивних легінсів

Перш ніж купити лосини для фітнесу, потрібно перевірити матеріал. Важливо, щоб він добре тягнувся, пропускав повітря, був стійким на розрив.

Виробники використовують натуральні, синтетичні матеріали. Бавовняні легінси підійдуть для йоги, калланетики або інших спокійних видів спорту. Для активних занять рекомендується вибирати синтетику. Важливо, щоб вона була якісною. Підійдуть еластан, поліестер. Перевагою буде наявність еластичних і мембранних вставок. Вони забезпечать свободу дій і циркуляцію повітря.

Важливо правильно підібрати розмір лосин. Якщо вони будуть занадто вузькими або просторими, це завадить тренувань.

Зручніше використовувати лосини з низькою, середньою посадкою. Вироби, що піднімаються до талії, коректують і підкреслюють її. Однак при виконанні вправ на прес можуть заважати.

Грають роль деталі. Широка резинка вгорі, такі ж манжети на щиколотках забезпечать надійну фіксацію лосин. При цьому виріб не буде передавлює шкіру. Бажано, щоб гумки були виконані з м'якого матеріалу.

Пам'ятайте, що гарний одяг покращує настрій, що важливо при заняттях спортом. Тому варто враховувати дизайн лосин.