Кріоліполіз: навіщо спалювати жир якщо можна його заморозити?

Більшість жінок в першу чергу скаржиться на проблеми з обличчям. Друга за популярністю проблема - зайві кілограми. Особливо актуальною вона стає навесні і влітку, коли потрібно підібрати одяг таким чином, щоб заховати ненависний жир.

Не всі дівчата вважають за краще його ховати. Багато хто вибирає більш складний шлях, а саме позбутися зайвих кілограмів раз і назавжди. Тут в хід йдуть будь-які засоби: ліпосакція, RF ліфтинг, спортзал і дієти. У сьогоднішній статті ми розповімо про метод, про який мало хто чув - кріоліполіз.

Кріоліполіз - останнє слово в боротьбі із зайвими кілограмами. Процедура на спеціальному апараті зменшує обсяги і оздоровлює одночасно. Технологія кріоліполіза вже досить широко поширена і дуже успішна у всьому світі. На відміну від відомого всім операційного хворобливого методу ліпосакції, апарат для кріоліполіза всього за 1 годину допоможе досягти аналогічного результату без тривалого реабілітаційного періоду.

Фахівці салон X Beauty в Майами, про який детальныше можна дізнатися на сайты Borsalo.com використовують апарат Zemits CoolRestore. Це новітнє ефективне обладнання, яке призначене для швидкого усунення жирових відкладень в усіх проблемних зонах: на животі та стегнах, руках, сідницях, спині і боках.

Чому кріоліполіз такий ефективний?

Секрет в принципі дії апарату та процесі, який взятий за основу для цього способу впливу на жирові клітини. Справа в тому, що клітини підшкірної жирової клітковини не призначені для того, щоб захищати організм від холоду. Їх головне завдання - в накопиченні поживних речовин. Тому вплив холоду надає на них необоротний руйнівний вплив. Простіше кажучи, вже при температурі -5 градусів Цельсія жирові клітини пошкоджуються і поступово розчиняються. Після чого продукти розпаду виводяться з організму.

Апарат для кріоліполіза поєднує два принципи: вакуум і охолодження. Буквально - ділянка шкіри затягується в спеціальну насадку, де встановлені охолоджуючі до -5 градусів елементи. Це нешкідливо для шкіри і досить для того, щоб зруйнувати жирові клітини. Вплив інтенсивний і по тривалості становить 1 годину.

Після процедури організму потрібно до 4 місяців, щоб повністю позбутися від жирових клітин. Перший результат буде помітний вже через місяць. Незважаючи на тривалий термін, який потрібно для появи результату, кріоліполіз - це найбезпечніша процедура в боротьбі із зайвою вагою:

  • вплив холодом не травмує шкіру;
  • не вимагає оперативного втручання;
  • не призводить до інтоксикації;
  • дає тілу відновитися природним шляхом;
  • не вимагає постільного режиму і курсу масажу після процедури.