Причини популярності барбершопів

Ще 10 років тому слово барбершоп було для нашої людини в новинку. Однак зараз подібні заклади розташувалися практично в кожному районі міста.

Все більше чоловіків віддає перевагу саме барбершопу замість звичайної перукарні. Так чому ж вони настільки популярні? І чому кожен чоловік хоча б раз повинен побувати в сучасній "цирульні"?

Можливість отримати стильну зачіску, і взагалі, кардинально в кращу сторону змінити свій образ, чудова затишна "чоловіча" атмосфера, де можна приємно поспілкуватися за стаканчиком добірного виски Hankey Bannister, холодного пивка чи запашної кави - ось запорука популярності київської мережі "ЦирюльникЪ", детальніше про цей заклад ви дізнаєтесьна сайті Zirulnik.com, там же ви зможете отримати консультацію, і записатися на стрижку онлайн. 

5 плюсів барбершопів перед звичайними перукарнями

Якщо про те, як влаштована перукарня знає майже кожен, то ось про переваги барбершопів чули не всі. Так які ж переваги сучасні цирульники пропонують своїм клієнтам?

  • Якість. Барбер - це виключно чоловічий майстер, який має неймовірно високу кваліфікацію, у порівнянні з простим майстром-універсалом. Він завжди знає про всі найбільш сучасні тенденції саме чоловічої моди і допоможе кожному клієнту підібрати підходящу стрижку або укладку.
  • Матеріали. Барбершопи використовують тільки преміальні, спеціально розроблені засоби для стайлінгу волосся і бороди. Часто в барбершопі можна придбати ексклюзивні засоби і для домашнього використання. А якщо говорити про інструменти, то кожен цирульник має в своєму арсеналі найтоповіші машинки для стрижки та найкращі ножиці і небезпечні бритви.
  • Атмосфера. При вході в барбершоп, кожен клієнт ніби потрапляє в елітний чоловічий клуб. Тут панує спокійна обстановка, ніякої суєти. Чоловіки обговорюють свої справи, діляться останніми новинами. І все це далеко від жінок і їхніх цікавих вух. Крім того, кожна сучасна цирюльня оформлена відповідно до останніх модних віянь, тому тут комфортно і приємно знаходитися.
  • Додаткові послуги. У перукарні чоловікові можуть запропонувати стрижку, максимум манікюр, але при цьому з боку оточуючих жінок неодмінно будуть косі погляди. У такій вже країні ми живемо! Барбершопи пропонують своїм клієнтам безліч видів догляду та спа-процедур, пов'язаних не тільки з волоссям і бородою.
  • Зона відпочинку. Це одна відмінностей, що найбільш кидається в очі. У барбершопі перед стрижкою можна випити кави, покурити кальян і пограти в приставку, чого не зустрінеш в перукарні.

Це лише кілька переваг барбершопів перед звичайною перукарнею. Насправді їх набагато більше, причому кожен заклад має свої фішки.

Чоловіча територія

Але найголовніша причина, чому барбершопи здобули таку популярність - це принцип "men only". Цей заклад тільки для чоловіків. Якщо раніше таким місцем був запорошений гараж або СТО, то тепер зануритися в брутальну атмосферу мужності можна в будь-якому барбершопе.

Це територія, створена чоловіками для чоловіків. Тому кожному чоловікові тут буде комфортно.