Як здійснюється газифікація промислових об'єктів

Газорозподільна система входить до числа об'єктів підвищеної небезпеки. Виходячи з цього, проектування газифікації об'єктів і подальше будівництво систем газопостачання і опалення газом дозволяється тільки організаціям, що мають для цього необхідні допуски, і відповідний досвід.

Збір документів на передпроектній стадії, створення проекту, проведення узгодження кожного документа і виконання всіх запропонованих робіт - ось далеко не повний список того, що включає в себе газифікація промислових об'єктів.

Компанії «Ассталь» - вірний помічник у проведенні газифікації будь-якого об'єкта на території Казахстану. Досвідчені фахівці виконають весь комплекс послуг - від технічних розрахунків і погоджень до монтажних і пуско-налагоджувальних робіт. Замовляйте послугу газификация промышленных объектов, і ви отримаєте найвищу якість робіт, гарантію ефективності, надійності і безпеки!

Проектування систем газифікації об'єктів промислового призначення

Базис будь газифікації - це проектування. Саме на цій стадії формується розуміння, скільки триватиме, і скільки буде коштувати завершення всіх видів робіт, який обсяг газу буде потрібно підприємству для опалення, нагріву води та інших цілей.

Компанія «Ассталь» надає послуги проектування і гарантує, що проект проведення та підключення газу для вашого об'єкта буде створено оперативно і у відповідності з усіма вимогами СНиП та ГОСТ!

Етапи робіт по газифікації підприємств під ключ

Газопостачання будівель передбачає безліч етапів, і невірно думати, що проектування є найпершим. Стадії проектування передує чимало роботи по збору документації, проведення всіляких вимірів і розрахунків. І в чималому ступені від передпроектної підготовки буде залежати якість проекту, темпи його створення і втілення.

Компанія «Ассталь» бере на себе виконання всіх етапів газифікації промислових об'єктів. Ми гарантуємо:

  • чітке дотримання договірних термінів;
  • дотримання вимог законодавства;
  • залучення до роботи тільки досвідчених фахівців;
  • використання високоякісних матеріалів і продуктивного обладнання;
  • максимальне звільнення замовника від участі в зборі та погодженні документації;
  • висока якість всіх видів робіт.