5 перевірених способів відрізнити бренд від підробки

Відрізнити оригінальну дизайнерську річ від підробки буває непросто. Купівля може коштувати чималих грошей і стає шалено шкода і прикро, дізнавшись, що була куплена не справжня марка одягу або взуття.

Існують відомі способи відрізнити справжній товар від репліки, але чи ці способи такі надійні? Щоб не попастися на вудку недобросовісних продавців, скористайтесь корисною інформацією на сайті originalpoddelka.ru, а ми розглянемо кілька перевірених способів.

Фірмові речі продаються в офіційних магазинах

Почнемо з очевидного. В інтернетах пишуть, що брендові речі з модних колекцій зазвичай продаються в фірмових магазинах. Якщо є сумніви достовірності товару, то пропонують сміливо вимагати сертифікат на сумнівну річ. Всі оригінальні вироби мають такий папір, що підтверджує дійсність.

Штрихкод на ярликах

Будь-яка по-справжньому брендова річ має на ярлику вичерпну інформацію. І ця інформація не тільки про розміри і способи догляду за товаром.

Іноді бренди наносять штрихкод на виворітну сторону речі, на стрічку пришивають близько горловини або пояса в залежності від типу товару.

В інтернетах пишуть, що перші 3 цифри вкажуть на номер країни-виробника. Виробництво Італії або Франції майже на 100% говорить про оригінальність товару.

Якість

Хороша річ відразу впізнається за якістю. І вона криється не тільки в матеріалах, а й в дрібницях: рівні рядки, симетрично пришиті гудзики, добротна фурнітура. До фурнітури відносять і гудзики, і надійні замки-блискавки (часто це YKK), і пришивних лейбли, і кнопки, і ручки, і брелоки, якщо вони передбачені в моделі.

Деталі вирішують все: на поло Lacoste, наприклад, крокодил завжди дивиться назовні, тобто не на гудзики, а в протилежну сторону. До речі про гудзики - вони можуть бути різними, тут немає ніякого стандарту, як подекуди пишуть. Ґудзики можуть бути як без будь-яких написів або так і з написами, можуть бути як із пластику, так і з гуми, все дуже індивідуально, залежить від колекції і стрімко змінюється.

Інші два приклади з «лабутенами» і «конверсами». У перших колір підошви рівномірно червоний, ближче до матового, ніякого блиску. А справжні кеди Converse мають підошву 3 см, не менше й серійний номер з 6 цифр + штамп «All-Star» + штрих-код на внутрішньому ярлику.

Безумовно, логотип бренду завжди присутній на зовнішніх і внутрішніх деталях вироби. Він завжди чіткий і в звичних кольорах бренду (хоча часто бренди роблять коллобораціі або випускають колекції, які виходять за рамки звичної естетики марки). Якщо кольори відрізняються, контури розмиті - це ознака підробки.

Ціна

За замовчуванням, репліка коштує набагато дешевше. Спокусливо витратити на 30 доларів менше за пару туфель, але не забувайте, скупий платить двічі. Краще дочекатися розпродажу або отримати купони (їх часто надсилають передплатникам онлайн магазинів брендів!), Ніж грати в «лотерею».

Упаковка

З цього питання в інтернетах пишуть, що часто дизайнерські й брендові речі упаковуються красиво і витончено. Що приємно саме по собі, а також всередині упаковки ви знайдете пластикову картку, яка несе в собі заспокійливу інформацію у вигляді серійного номера товару. І знову увага до деталей, наприклад, вже названі туфлі «ЛаБут» завжди упаковані в червоні «пильовики», індивідуальні для кожної пари. А для сумок Майкл Корс пильовики мають білий колір з срібним принтом, або кремовий, з логотипом бренду, або коричневий з написом Michael Kors (сумки першої лінії бренду).

Проявивши трохи більше інтересу до «дрібниць», ви можете заощадити по-крупному! Придивилися до речі, не полінуйтеся зайти на офіційний сайт бренду і з'ясувати нюанси, пов'язані з товаром. Прицінитісья, щоб знати реальну вартість виробу. І не забудьте звірити номери на ярликах і цифри штрікодов.