Купуйте автомобіль з США без проблем!

Чому варто звернутись до АТЛ

Американський авторинок — один з найбільших в світі. Об’єми купівлі та продажу авто в США обчислюються десятками мільйонів на рік. Практично кожна американська родина має хоча б 1–2 автомашини. При цьому американці міняють автомобілі раз на 3–4 роки, реалізуючи авто, що були у вжитку в цілком прийнятному стані й за привабливими цінами.

Якщо ви розраховуєте на розмитнення і вирішення всіх питань з документацією, проведенням сертифікації та ремонтом транспорту, то купити авто із США варто за посередництвом компанії АТЛ, яка спеціалізується на придбанні та доставці автомобілів з США в Україну. Клієнти, які звернулися в компанію АТЛ, отримують можливість вибрати машину з мінімальними пошкодженнями, а також потрібної марки і класу.

При самостійному придбанні автомобіля у США перед українським покупцем виникають кілька перешкод. Найголовніші з них наступні.

  • Незнання американських законів, самої процедури покупки автомашини в Америці.
  • Багато хто не знає, як замовити авто в Штатах та доставити його на інший континент.
  • Незнання правил розмитнення автомобіля в Україні.

Причини купити авто з США

  1. Велика кількість пропозицій. Ринок США переповнений різними варіантами вживаних авто і з цієї причини виникає необхідність продавати транспорт за кордон, включаючи нашу країну.
  2. Мінімальні ціни. Автотранспорт, який продається та купується у Сполучених Штатах Америки має низьку вартість. Тому покупці з України можуть розраховувати на вигідну угоду, навіть з урахуванням пригону, документального оформлення та ремонту авто.
  3. Чесний пробіг. Законодавство США передбачає відповідальність за маніпуляції з пробігом авто. До того ж великі організації фіксують історію кожної машини з огляду на її участь у ДТП. Тому покупці можуть розраховувати на прозору історію свого майбутнього транспорту.
  4. Технічний стан. Паливо, мастила і запчастини в США відрізняються високою якістю. До того ж дороги у Північній Америці мають хороший стан. Тому український покупець може розраховувати на те, що автомашина матиме великий залишковий ресурс навіть після проведення незначних ремонтних робіт. Співробітники АТЛ у цьому допоможуть.
  5. Багата комплектація. Це ще один вагомий плюс на користь американських авто. Переважна більшість американських автомашин має хорошу комплектацію. Мова йде про такі складові, як:
  • кліматичні системи;
  • повний електропакет;
  • підігрів сидінь;
  • подушки безпеки;
  • інші опції, за які в нашій країні доводиться доплачувати, причому чималі гроші.