Чим здивують телевізори Samsung у 2021 році

Що очікують глядачі

Під час віртуальної події Unbox & Discover компанія Samsung розповіла про свої пропозиції на 2021 рік. Представники компанії зазначили: через те, що чимало людей дедалі більше часу проводять вдома, їх очікування щодо телевізора значно змінилися. Однак протягом багатьох років не зазнають змін ключові питання, які спонукають виробників діяти та підніматися на ще вищі рівні технологічних інновацій. Глядачі хочуть, щоб зображення на телевізорі:

  • відображало багатство та глибину кольорів;
  • мало ідеальну контрастність та роздільну здатність;

Усе це повинно супроводжуватися настільки ж досконалим звуком, що повністю залучає глядача до подій на екрані. 

В інтернет-магазині foxtrot.com.ua можна придбати телевізор SAMSUNG QE55Q60TAUXUA та інші види високоякісної техніки від корейського виробника.

Зображення

Ключові новинки Samsung на 2021 рік, які відповідають як традиційним потребам, так і новим викликам — телевізори Neo QLED та MicroLED. Neo QLED дивує надзвичайною якістю зображення завдяки ключовим нововведенням. Найголовніше з них — це діоди Quantum MiniLED, які мають розмір лише 200 мкм, що забезпечує надзвичайно точне управління зображенням. Таким чином найвибагливіше око завжди помітить найдрібніші деталі на екрані.

Процесор

Щоб забезпечити ефективний контроль над таким вишуканим зображенням, Samsung створила процесор AI Neo Quantum. У телевізійних моделях з роздільною здатністю 8K він використовує вдосконалені алгоритми штучного інтелекту та 16 нейронних мереж для збільшення масштабу, тобто збільшення роздільної здатності та деталізації зображення. Завдяки цьому весь контент, незалежно від якості джерела чи формату фільму або програми, масштабується до роздільної здатності, близької до 8K.

Ігрова панель

Оскільки зараз люди перебувають вдома набагато більше часу, ніж будь-коли раніше, вони також набагато частіше грають в ігри. Ось чому телевізор Samsung Neo QLED пропонує функції, які виводять віртуальний геймплей на новий рівень.

Так, нова панель Game Bar дозволяє використовувати надширокий огляд в іграх (Super Ultrawide Gameview) зі співвідношенням сторін 21 : 9 або навіть 32 : 9, так що ви можете грати навіть на ультраширокому екрані, що раніше було можливим лише у випадку ігрових моніторів. У свою чергу, 12-бітове управління фоном відповідає за видимість найдрібніших деталей.

Унікальний HDR в іграх став можливим, серед іншого, завдяки партнерству з AMD. Як результат, Samsung вперше обладнує цьогорічні моделі телевізорів Neo QLED технологією AMD FreeSync Premium Pro з підтримкою ПК та консолі.