У лісі поруч з озером: переваги нового житлового комплексу O2 RESIDENCE

Квартири в ЖК O2 RESIDENCE — ідеальне рішення для тих, хто не йде на компроміси, а прагне насолоджуватися гармонійним заміським життям, розвиненою інфраструктурою та якісним сервісом.

Концепція проєкту передбачає створення сучасного екорайону, де буде змога жити в єдності з природою, не відмовляючись від звичного комфорту.

Знайомство з O2 RESIDENCE

До складу житлового комплексу O2 RESIDENCE увійдуть 12 будинків. Максимальна висота забудови — 7 поверхів. Клас нерухомості — «комфорт». Законність будівництва підтверджена всіма необхідними документами. Ознайомитися з ними можна у відділі продажу або на офіційному сайті.

Розташування

Одна з основних переваг — розташування житлового комплексу O2. Об’єкт зводиться за п’ятнадцять хвилин на автомобілі від станції метро «Бориспільська». Звідси всього 20 км до центру Києва, а навколо — десятки гектарів лісу. До міжнародного аеропорту «Бориспіль» — двадцять хвилин на автомобілі.

Поруч з будинками є озеро. Зараз забудовник займається облаштуванням набережної. Проєктом передбачено створення різноманітних зон: човнової станції, спортивного пляжу, амфітеатру, ресторану та простору для променаду.

Інфраструктура

До елементів внутрішньої інфраструктури відносяться кав’ярні, ресторани, салон краси, SPA, медична клініка, аптека. У дітей буде можливість відвідувати сучасний освітній центр. На території передбачено екоферму. З агрономом можна буде проконсультуватися, що й коли краще вирощувати.

Здоровий спосіб життя — невіддільна складова філософії проєкту. На території заплановано інфраструктуру для активного дозвілля. Передбачено бігові доріжки, зони для спорту із сучасним обладнанням, а також поле для мініфутболу, баскетбольний / волейбольний майданчик.

Запроєктовано паркінг на 560 місць. Будуть встановлені зарядні станції для електрокарів.

Сервіс та безпека

Житловий комплекс O2 RESIDENCE обслуговуватиме управляюча компанія ATMOSFERA. У мобільному застосунку SFERA можна буде оплачувати комунальні рахунки, залишати заявки на ремонт, замовляти послуги клінінгової компанії тощо.

На вході у під’їзди передбачено систему контролю доступу. У суспільних зонах встановлять камери відеоспостереження.

Особливості квартир у ЖК O2 RESIDENCE

Пропонується нерухомість з однією, двома, трьома та чотирма кімнатами. Площа варіюється від 35,9 до 137,66 кв. м. У всіх квартирах запроєктовано просторі спальні, ергономічні кухні та ванні кімнати, великі вікна, які забезпечують прекрасну інсоляцію.

Подробиці стосовно вартості нерухомості у житловому комплексі O2 RESIDENCE озвучать у відділі продажу. Звертайтеся за номером телефону, що вказаний на офіційному сайті або сторінках у соціальних мережах, чи приїжджайте.