Японські снасті для ідеальної риболовлі

Снасті з Японії — найкращий вибір 

Риболовля як хобі легко переростає в стиль життя, але вона приносить радість лише за наявності якісного спорядження.

Захоплення рибальством — визнана пристрасть чоловіків та жінок у всіх частинах світу. А мешканці Японії давно славляться своїми рибальськими успіхами — як аматорськими, так і професійними. Для успішної та комфортної риболовлі японці розробили особливі снасті та аксесуари, які стали доступні і українським рибалкам. У магазині JTB.ua, який є офіційним спонсором змагань Pike Cup., представлено оригінальні японські снасті найкращих брендів, зокрема котушки Shimano.  Усі товари розраховані на спортсменів (простафферів) або поціновувачів якісних снастей.

Переваги

Рибна ловля відноситься до найдавніших способів видобутку їжі, а в Японії, з її географічними особливостями, успішна риболовля означала безпосередньо виживання. Менталітет і розвинені технології дозволили добитися великих успіхів в плані оптимального співвідношення ціна/якість. В останні десятиліття, коли імпорт став доступним, товари японських виробників сталі іконою стилю для українських простафферів.

1. Якість — це головна ознака усіх японських товарів. Японські спінінги ще за радянських часів вважалися вершиною людських можливостей та неодмінним атрибутом успішної риболовлі. Японці проводять жорсткий відбір та контроль якості своєї продукції і пропонують все нові розробки, які часто ще не представлені у традиційних українських магазинах.

2. Технологічність — вірні традиціям японці при виготовленні вудилищ широко використовують деревину. Але не будь-яку, а лише таку, яка дозволяє досягти досконалості, наприклад:

  • іспанський дуб;
  • вишню;
  • бамбук.

Це доповнюється деталями з бору, графіту, вуглепластика, і таким чином виходять легкі вудки, котрі не піддаються вібраціям і якими зручно рибалити, в тому числі жінкам та дітям, а також — відмінні воблери, котушки, приманки.

3. Цінове розмаїття дуже широке, і тому можна придбати річ на будь-який бюджет. Купуючи японські вудки і аксесуари, рибалка не ризикує отримати погане і незручне спорядження: незалежно від цінової категорії виробник гарантує надійність свого товару.

4. Екологічність — японці добиваються високих екостандартів, використовуючи нетоксичні матеріали і виробляючи приманки, що розкладаються та не завдають шкоди природі.

5. Комфорт — вірні принципам зробити хобі зручним, японські виробники пропонують безліч аксесуарів, які зроблять день риболовлі незабутнім, наприклад:

  • одяг;
  • сонцезахисні окуляри;
  • сачки;
  • приманки;
  • різну електроніку.