Вперше у Калуші, місце для справжніх джентельменів — «Olden» Barbershop!

То що ж це за заклад , і чим відрізняється від перукарні?

Ця історія почалася у XVIII столітті, коли перший барбершоп відчинив свої двері. На латинській мові «барба» означає «борода».

Спочатку барбершопи з'явилися в європеийських краінах, звідти швидко «перекочували» в США. Там можна було не тільки навести марафет на голові чи зробити бездоганну стрижку бороди, але і отримати медичну допомогу, насолодитися відпочинком в колі справжніх чоловіків.

Звичайно барбершопи суттєво відрізняються від перукарень. В першу чергу тим, що кожна стрижка в подібних закладах – це клопітка і детальна робота на кожному етапі її виконання. Також, стрижка триває не менше години, адже за 20 хв зробити таку якісну роботу неможливо.

Чоловічі стрижки в "Olden" Barbershop виконуються спеціальним обладнанням, дорогою технікою, яку використовує кожен барбер, щоб досягти бажаного результату!



У барбершопі «Olden» в Калуші ви можете не лише отримати бездоганну стрижку волосся чи бороди, але й відпочити в компанії справжніх чоловіків!

Наші барбери стоять на передовій вашого стилю, адже вони вправно володіють своїми інструментами, а також завжди готові підтримати вас в найбільш спонтанних рішеннях, щось підказати вам з власного досвіду, дати мудру пораду.

Мета «Olden» Barbershop— відтворити атмосферу першого барбершопу в сучасній інтерпретаціі.

Ласкаво просимо!
М. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 31

© Справжні джентельмени обирають «Olden» Barbershop!