Що таке BAS ERP і які ERP системи в Україні існують?

На ринку нашої країни представлено чималу кількість управлінських систем для управління малим, середнім і великим бізнесом. В цілому їх можна назвати ERP системи України і вони дозволяють закрити більшість актуальних і щоденних питань при управлінні підприємствами різного роду і розміру.

У даній статті ми коротко розглянемо деякі з них і познайомимося ближче з найбільш зручною і функціональною, на нашу думку, системою — BAS ERP.

ERP системи України — це великий ринок розробників, які пропонують вже готові рішення. Сама абревіатура ERP (Enterprise Resource Planning) дослівно означає планування і управління ресурсами підприємства. Причому як малого, так і великих корпорацій. В Україні найбільш кращим варіантом є система BAS ERP. Це відносно новий продукт, проте завоював довіру багатьох представників українського бізнесу. Це дійсно інноваційне рішення з величезним рядом переваг. Причому впровадження його на підприємстві не буде критичним в  плані фінансових витратах, однак принесе істотну віддачу. Впроваджуючи BAS ERP кожна компанія отримує:

  • істотне скорочення витрат на оптимізацію всіх бізнес-процесів;
  • зменшення надлишків в складських терміналах і грамотне управління залишками, що в свою чергу несе істотну економію підприємству;
  • стандартизація дозволяє значно прискорити процеси виробництва і торгівлі (до речі, всі ERP системи України мають схожий функціонал, який відрізняється лише способом реалізації та зручністю застосування);
  • можливість, враховуючи терміни і обсяги всього виробництва, оптимізувати матеріальну і технічну базу вашої компанії;

Однак хтось може заперечити, що всі ERP системи України створені для вищезгаданого. І, звичайно, матиме рацію. Але, виділяючи BAS ERP ми керуємося не тільки відгуками компаній-користувачів, а й власним тестуванням інших розробок.

На сьогодні ERP системи України (https://a4.com.ua/populyarni-erp-sistemi-v-ukraini/) на ринку представлені у вигляді наступних програм:

  • OneBox;
  • 1С: ERP;
  • IT-Enterprise;
  • Парус-Підприємство;
  • BAS ERP.
  • і багато інших.

Ми перерахували основні, ті, які на слуху і мають найбільшу популярність. Природно, кожна з них має свої плюси і мінуси. І вибирати якесь ПО необхідно виключно зважився всі за і проти, а також детально сформулювавши свої запити.

Група компаній А4 може зробити за вас всю основну роботу - від глибокого аналізу вимог вашого виробництва до прорахунку і впровадження готового рішення на його основі.