Найголовніші критерії вибору Форекс брокера

Заробіток на біржі Форекс залежить не тільки від умінь трейдера, але і від умов, в яких він займається торгівлею. Вибір брокера на цьому майданчику - відповідальне рішення, яке може вплинути на успішність торгівлі і збереження інвестованих коштів.

Уважно вивчайте, які можливості готовий забезпечити вам брокер, порівнюйте їх із власними уявленнями про торгівлю на ринку Форекс. Необхідно розуміти, що навіть дійсно надійний брокер не зможе забезпечити вам хороший результат, якщо його торгова стратегія не збігається з вашими очікуваннями.

Пам'ятайте також про те, що хороший брокер завжди забезпечить вам грамотну технічну підтримку. Якщо ви оберете Олександра Герчика, на сайті gerchik ви завжди зможете отримати консультацію по трейдингу , і багато іншої цінної фінансової інформації. При виборі звертайте увагу на те, наскільки доступно вам пояснюють ті чи інші дії, наскільки оперативно брокер реагує на ваші запити на рішення проблем.

Чим виділяються кращі брокери Форекс?

Довіряти першому ж ліпшому оголошенню про брокерські послуги небезпечно або, щонайменше, нерозумно. Цей фахівець повинен стати потужною опорою і вірним помічником в торгівлі, тому до його вибору варто підійти критично. Від тієї підтримки, яку надає клієнту брокер, нерідко повністю залежить доля багатотисячної фінансової операції.

Отже, чим виділяються кращі брокери Форекс? Вигідними торговими умовами - скажете Ви. Це вірний, але далеко не єдиний критерій вибору. Нижче ми перерахуємо, за якими ознаками можна відрізнити справжнього професіонала цієї справи.

Як вибрати кращого брокера Форекс

Намітимо алгоритм, як вибрати кращого брокера Форекс: 11 критеріїв відбору допоможуть нам в цьому. Отже, перед Вами професіонал, якщо він:

  • Успішно діє на ринку 5 років і більше.
  • Підпорядковується регуляторам валютної торгівлі країни.
  • Обслуговує досить велику клієнтську базу.
  • Володіє високим рейтингом.
  • Має позитивні відгуки від трейдерів.
  • Не вимагає високої комісії за кожну відкриту сесію.
  • Пропонує на Ваш вибір фіксований або "плаваючий" спред.
  • Встановлює протилежні значення своп для різних угод.
  • Забезпечує своїм трейдерам всебічну підтримку.
  • Використовує прогресивне програмне забезпечення.
  • Надійно захищає акаунти трейдерів від злому.

Як вибрати брокера з хорошою клієнтською підтримкою?

Зупинимося докладніше на критерії "підтримка трейдерів". Вона може бути як чисто інформаційною - скажімо, щоденна публікація новин світового валютного ринку - так і технічною, адже Ви є клієнтом системи.

Але як вибрати брокера з хорошою клієнтською підтримкою? Це нескладно: зробіть вигляд, що відчуваєте труднощі з навігацією, і зверніться за підтримкою. Якщо Вам нададуть оперативну і розумну допомогу - це буде ознакою авторитетності системи. Ще один хороший знак - якщо Вас попросять вислати відскановане зображення паспорта. Це покаже серйозне ставлення до безпеки Вашого аккаунта.

Як вибрати брокера з хорошими торговими умовами?

Умова умов - різниця. Тут все залежить від наміченого Вами способу торгівлі. Скажімо, якщо Ви прихильник передбачуваних, продуманих операцій, Вам краще, щоб спред був фіксованим, а не "плаваючим".

А як бути тим, хто планує вести торгівлю не протягом поточної доби, а притримувати позиції на кілька днів? Як вибрати брокера з хорошими торговими умовами? Правило тут таке: віддавайте перевагу фахівця, що забезпечує протилежний курс своп для різного роду угод. Ще більш безпрограшний варіант - знайти фахівця, здатного запропонувати безсвоповий рахунок.