Ключові особливості швидкомонтованих тентових ангарів

Швидкомонтовані тентові ангари - це дійсно оригінальні конструкції, які повністю відповідають всім сучасним будівельним вимогам. Їх можна звести в найкоротші терміни, а в плані комфорту у використанні вони практично не поступаються капітальним будівлям.

У даній статті ми розповімо про ключові особливості швидкомонтованих тентових ангарів, їх переваги і види, а вигіднозамовити тентові конструкції для різних цілей ви зможете на заводі металоконструкцій Оскар Металл.

Чому тентові ангари користуються попитом

Під тентовими ангарами прийнято розуміти швиспоруджувані конструкції з каркасом з металу, покритим тентовою тканиною. Ключовою перевагою швидкомонтованих тентових ангарів вважається стійкість до перепадів температур. Вони можуть коливатися в межах -55 ... + 70 ℃. Крім цього, матеріал дозволяє забезпечити хороші показники стійкості до корозії, хімічних сполук, робить конструкцію герметичною.

Сьогодні можливе будівництво швидкомонтованих тентових ангарів з значними розмірами. Вони можуть досягати площі кілька тисяч квадратних метрів. Підтримувати потрібну температуру всередині таких конструкцій нескладно. Крім цього, тентові ангари мобільні, можна легко виконати монтаж і демонтаж при необхідності.

Серед ключових переваг швидкомонтованих тентових ангарів слід виділити:

  • Оперативні терміни збирання. Конструкція збирається досить швидко. Бригада робітників при застосуванні відповідної техніки може впоратися із завданням монтажу тентового ангара за кілька днів. Все залежить від конструкції. В середньому це 3-7 днів.
  • Економічність. Ключовою перевагою будівництва швидкомонтованого тентового ангара вважається відсутність необхідності заливки фундаменту. При цьому на міцності конструкції це ніяк не позначається. Це дозволяє знизити вартість і скоротити терміни монтажу.
  • Доступна ціна. Сьогодні можна заощадити на будівництві завдяки застосуванню сучасних технологій і мінімальних витрат комплектуючих.
  • Універсальність. Проведення робіт по монтажу тентів ангарів можливо в будь-який час року. Погода також не грає ролі.
  • Маневреність. Конструктивні особливості і малу вагу конструкції дають можливість монтувати ангар практичні на будь-якій рівній майданчику. При необхідності об'єкт можна перенести на нове місце. При цьому його експлуатаційні характеристики не страждають.
  • Багатофункціональність. Сучасні швидкомонтовані тентові ангари при необхідності можна в найкоротші терміни перепрофілювати в склад або гараж.

Види сучасних тентових ангарів

Існує кілька затребуваних видів швидкомонтованих тентових ангарів, купити які сьогодні може абсолютно кожен бажаючий. Розглянемо ключові особливості кожного з них.

Склад для зерна і овочів

Тентові ангари часто застосовуються в сільському господарстві. Вони вважаються бюджетним рішенням для організації сховища будь-якої сільськогосподарської продукції. При необхідності конструкцію можна встановити прямо на землі. Важливо, що тентові стіни не схильні до дії цвілі. В такому випадку слід звернути увагу на комбіновані або безкаркасні тентові ангари.

Для утримання тварин

Комбіновані або арочні тентові ангари підійдуть для утримання різних тварин. Їх обтягують подвійним утепленим тентом. До конструкцій підводиться електрика, що дозволяє підключити систему опалення та освітлення.

Такі швидкомонтовані будівлі також підійдуть як допоміжного приміщення. Після продажу поголів'я можна застосовувати їх як склад, майстерню, гараж.

Підприємницька діяльність

Універсальні і пневмокаркасні тентові ангари часто застосовуються для різних видів бізнесу. Вони стануть відмінним вибором для проведення виїзних заходів. Конструкції мобільні, швидко монтуються на будь-яких рівних майданчиках. Також на тент можна нанести логотип компанії при необхідності.

Тентові ангари для бізнесу можна застосовувати для:

  • Облаштування пересувних ярмарків, виїзної торгівлі, критого ринку і т.д.
  • Монтажу дитячих атракціонів, ігрових майданчиків, розважальних центрів.
  • Організації презентацій і висадок.
  • Проведення ділових зустрічей, тренінгів тощо