Що потрібно знати, купуючи банні ручники оптом

Ви коли-небудь замислювались, чому деякі рушники м’які та пухнасті, а деякі неймовірно абсорбуючі? На що слід звернути увагу при покупці, щоб рушник для ванної був міцним і довговічним?

В інтернет-магазині https://rushnychok.km.ua/bannye-polotentsa/ ви знайдете банні рушники оптом, які задовольнять усі ваші вимоги.

Тканина

Якщо ви хочете вибрати правильний рушник за розумною ціною, варто з’ясувати, з чого він виготовлений. Завжди перевіряйте склад сировини. Найкращим матеріалом для рушника є бавовна, яка характеризується найвищою вбираючою здатністю. Цей тип тканин особливо рекомендується алергікам.

Також стали дуже модними бамбукові рушники, які відрізняються чудовою вбираючою здатністю та бактерицидними властивостями. Якщо ви надаєте перевагу таким особливостям, як еластичність та довговічність, то вибирайте рушники з єгипетської бавовни. Вони не пиляться, не лущаться і стають м’якішими з кожним пранням.

Оскільки технологія виготовлення пряжі пройшла довгий шлях, на ринку також є рушники з нульовим та низьким скручуванням. Їхня перевага — висока еластичність.

На rushnychok.km.ua представлено рушники, що реалізуються оптом, які можна підібрати на будь-який смак та фінансові можливості.

Вага 

Незалежно від розміру рушника, його вага залежить від кількості бавовни, яку було використано при його виготовленні. Довжина петель і щільність тканини під петлями також впливають на вагу рушника. Здебільшого рушники важать:

  1. 300–400 г. Такі рушники швидко сохнуть і займають мало місця. Переважно це дитячі та пляжні рушники.
  2. 450-500 г. Найпопулярніша вага рушників. Вони абсорбуючі, приємні на дотик і швидко сохнуть.
  3. 520-750 г. Такі рушники займають більше місця та довше сохнуть. Однак вони приємніші на дотик і поглинають більше води.

Розмір 

Безперечно, важливим параметром при виборі рушника є його розмір. Рушник ніколи не повинен бути занадто маленьким, за винятком тих, що призначені для витирання рук та обличчя. Рушник середнього розміру повинен мати розмір 50 см × 90 см. Великі банні рушники мають розміри 70 см × 140 см та 100 см × 150 см.

Дизайн 

Рушники, крім практичної, також виконують естетичну функцію. Це найпростіший, найшвидший і найдешевший спосіб змінити вигляд ванної кімнати. Зазвичай вибирають ті рушники, які відповідають кольоровій гамі ванної. Якщо вам не подобається одноманітність у ванній, цікавою ідеєю буде поєднувати рушники з контрастним кольором або малюнком.

Рушники можуть бути прикрашені декоративною смужкою наступної форми:

  • тиснення;
  • вишивка на основній тканині;
  • жакардова облямівка (візерунок вплітається в основну тканину, на якій немає петель).