Чому варто інвестувати у новий поліфункціональний комплекс Stanford

У діловому центрі столиці, в оточенні топових культурних та бізнес-локацій, будується стильний поліфункціональний комплекс Stanford. Особливу увагу забудовник приділив внутрішній інфраструктурі, сервісу та безпеці.

Особливості ЖК Stanford: локація, інфраструктура, приватність

  • Забудовник — Perfect Group. Об'єкт відповідає критеріям, які висуваються до нерухомості бізнескласу. Будівля включає одинадцять секцій. Ознайомитися з планом комплексу Stanford можна на офіційному сайті.

  • При розробці проєкту архітектори надихалися атмосферою інтелектуальної Америки минулого століття. Об'єкт вирізняється на тлі інших будівель перепадами висотності — від 7 до 20 поверхів.

  • Комплекс розташований в одному з найпрестижніших районів Києва — на Печерську. Безпосередньо поруч знаходяться Національний палац мистецтв «Україна» та Миколаївський костел. До ТРЦ Ocean Plaza — двадцять хвилин пішки. На відстані двох кварталів є парк Марії Заньковецької. Неподалік зосереджені супермаркети, модні шоуруми й ательє, концептуальні бари та ресторани, дитячі садки і школи. Щоб дістатися до Майдану Незалежності на автомобілі, необхідно близько 15 хвилин.

  • У розпорядженні резидентів — консьєрж-сервіс класу «люкс». Такі буденні завдання, як оплата комунальних послуг, замовлення свіжих продуктів або клінінг, можна буде делегувати обслуговувальному персоналу.

  • Передбачено цілодобову охорону. У самому будинку знаходитиметься пункт для швидкого реагування. На території заплановано систему відеоспостереження. До елементів безпеки відноситься система контролю доступу.

  • Внутрішню інфраструктуру формуватимуть такі об'єкти, як фітнес-клуб, центр раннього розвитку дитини, апарт-готель, бізнес-лаунж та коворкінг. Передбачено 5-рівневий підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів. «Родзинка» проєкту — власний ландшафтний парк у внутрішньому дворі. Взірцем зонування слугували легендарні парки американських університетів. Внутрішній двір буде розділено на кілька функціональних зон для релаксу та активного дозвілля.

Що відомо про квартири в ЖК Stanford

У комплексі запроєктовано квартири з однією, двома, трьома, чотирма, п'ятьма та шістьма кімнатами. Також є змога придбати дворівневу нерухомість. Бездоганний варіант — квартири з просторими терасами, функціональне призначення яких обмежуватиметься тільки фантазією власників. Є ідеальне помешкання і для тих, хто планує жити наодинці, і для молодят, і для великих сімей.

Щоб уточнити вартість та умови купівлі нерухомості у житловому комплексі Стенфорд, звертайтеся за консультацією до відділу продажу.