Історія легендарної гри Book of Ra

Популярний бренд Novomatic славиться якістю своєї продукції, велика частина якої рік за роком очолює рейтингові таблиці. І серед цього параду шедеврів є екземпляр, який у всіх відносинах вартує безліч хвалебних епітетів. Так, мова піде про легендарну гру Book of Ra, Книга Ра або, просто Книжки.

Чи не перше покоління любителів тематичних розваг із захопленням грає в Книжки і, судячи з усього, далеко не останнє. Адже видань цієї гри вже 14 на даний момент. Для тих, хто все ще не знайомий з цією ігровою класикою, рекомендуємо бук оф ра на сайті eurogame.club/game-demo/book-of-ra.

Як створювався Book of Ra

Єгипетський бог сонця Ра вперше явив свій лик в ігровий світ більше десятка років тому. Тематика стародавнього Єгипту - це благодатний грунт для фантазії, і виробник використовував це по повній програмі. Те, що сьогодні здається мало не традицією, тоді було новим і тому дивним, і цікавим, а сьогоднішні стандарти сформувалися не без впливу Book of Ra.

Отже - безпрограшна тема пошуку скарбів древнього Єгипту обігрується на 5 рівнях і 9 лініях. Вайлд, Скаттер, фрі-спини з розширенням, гра на подвоєння - звичний сьогодні набір, а в 2005 - дивовижне нововведення. Суперпопулярна серія ігрових серій Gaminator від Novomatic була розроблена на основі саме Book of Ra.

Ніщо не вічне, і ігри теж. Сучасні технології пропонують безліч креативних рішень, під тиском прогресу змінювалися і ігри. А Книжки як і раніше користувалися незмінним успіхом у широкої аудиторії. І фахівці Novomatic прийняли рішення продовжити тему. Так, у 2008 році з'явилася Книга Ра делюкс. Удосконалився дизайн - відповідно до вимог часу. Ігрових ліній стало 10.

Періодично з'являлася необхідність вносити некардінальний зміни в зв'язку з переходом на інші платформи. Здебільшого це були незначні графічні додатки, які не впливають на алгоритм гри в цілому. Так, в 2011 році була вдосконалена перша Книга Ра, а в 2013 - версія делюкс.

2016 рік ознаменувався виходом у світ серії Book Of Ra в кількості трьох модифікованих відеослотів: Книга Ра делюкс 6 - версія 2, Книга Ра делюкс HD - для мобільних пристроїв, Книга Ра EXPAND (англ. - розширювати, розвивати, поширювати) відповідно до назви - доданий бонус розширення ігрового поля за рахунок додаткових горизонтальних ліній до схеми 5х5.

Важливо, що при наявності всіх змін в слотах ретельно зберігається атмосфера початкової гри. Це імпонує шанувальникам легендарного відіслати, який можна назвати платформою для експериментів і прикладом для наслідування одночасно.