Який протеїн вибрати дівчині для схуднення

Протеїн — давно відома добавка, яка широко застосовується спортсменами для різних цілей. Відомо, що протеїн незамінний для тих, хто бажає привести себе в форму і отримати красиве тіло, його можна використовувати для різних цілей.

Особливості застосування протеїну для схуднення

Протеїн варто використовувати для схуднення, адже білок необхідний для того, щоб прибрати жир, але не всі розуміють, як це працює. Протеїн необхідний для того, щоб наростити м'язову масу, він вважається відмінним будівельним матеріалом для м'язів. Під час схуднення білок також незамінний, він допомагає набору м'язів і дозволяє правильно розставити пріоритети, розрахувати співвідношення. Також якщо у вас спостерігається нестача білка, то можуть виникнути такі негативні наслідки, як:

  • погіршення стану нігтів і волосся,
  • поява в'ялої шкіри, зморшок,
  • ослаблення імунітету,
  • психологічні проблеми,
  • порушення менструального циклу.

Більшість дієт, які використовують для схуднення, припускають наявність крупи і кефіру, при цьому саме білка буде не вистачати. Організм починає активно запасати жир і створювати з них резерви. Якщо ж вживати білкову їжу в достатку, то організм не тільки не буде запасати їх у вигляді енергії, але і буде витрачати запаси жиру на засвоєння.

Переваги отримання білка з протеїну

Отримати з їжі чистий білок в достатній кількості досить складно, найчастіше це Молочні продукти, м'ясо, але ці продукти неприпустимі при схудненні, тому на допомогу прийдуть спортивні добавки. У них знаходиться білок вже в очищеному вигляді, без домішок, тобто це можливість отримувати достатню кількість білка і при цьому не перевищувати калорійність страв.

Існує протеїн саме для дівчат, у них є спеціальні вітаміни, які допомагають підтримати красу, здоров'я. Даний протеїн дуже смачний, деякі добавки цілком можуть замінити відомі десерти, тому ви не тільки зможете підтримати м'язову масу на рівні, який можна визначити за допомогою тренувань, але і швидко позбудетеся від зайвого жиру. Серед протеїнів виділяють кілька варіантів, це може бути сироватковий, яєчний, соєвий, казеїновий. Всі вони вживаються в певний час, деякі показані на ніч, наприклад, казеїн, деякі перед тренуванням, також вони відрізняються ступенем очищення. Це може бути концентрат, ізолят і гідролізат. Який варіант підходить саме вам, треба вирішувати разом з тренером, все залежить від вашої навантаження і від тих результатів, які ви бажаєте отримати. Протеїн активно застосовується дівчатами, а також чоловіками з метою прибрати зайві кілограми.