Переваги міні-тракторів, і на що звернути увагу при виборі

Щоб домогтися максимального ефекту від своєї ділянки землі або дачі, при цьому не проводячи велику частину вільного часу з садовим інструментом в руках, необхідно купити трактор. Звичайно, не такий, який працює на величезних полях, а міні-версію, що дозволяє з комфортом виконувати велику кількість різноманітних сільгоспробіт.

Плюси міні-трактора

Ця техніка менш потужна, ніж звичайні трактори, але на фермі або присадибній ділянці вона виконує всі необхідні роботи: оре, культивує, боронить, підгортає, поливає, вносить добрива, перевозить вантажі, розчищає сніг і багато іншого. Пропоновані компанією АГРОМЕХАНІКА міні трактори варто купити з багатьох причин:

  • доступна вартість як самої техніки, так і запчастин для неї;
  • економна витрата палива, мастила та інших паливно-мастильних матеріалів;
  • компактні розміри, за рахунок чого підвищується маневреність, потрібно менше місця для зберігання техніки;
  • невелика вага - трактор легкий в управлінні, тиск на грунт є незначним;
  • універсальність - завдяки можливості зміни навісного обладнання, використання причепів і інших додаткових пристосувань;
  • висока продуктивність;
  • проста конструкція, легкість обслуговування - не вимагає великих зусиль і тимчасових витрат на догляд та ремонт.

Переваги міні-тракторів і їх необхідність в господарстві очевидні. Але в повній мірі їх можна відчути тільки в тому випадку, якщо техніка обрана правильно.

Що врахувати при виборі міні-трактора

В першу чергу дивіться на виробника. Відомий бренд - це гарантія якості і доступності запчастин, навісного обладнання. Наприклад, міні-трактори DONGFENG китайського виробництва відрізняються великим запасом міцності, безпекою і високою продуктивністю, яку вони зберігають протягом багатьох років інтенсивної експлуатації.

Визначившись з виробником, орієнтуйтеся на потужність - всі трактори діляться на кілька типів:

  • легкі - для ділянок розміром не більше 2 Га, відмінно проявляють себе при косовиці трави, поливі, прибирання снігу і т. д.
  • середні - справляються з територією до 5 Га;
  • важкі - практично не поступаються великим тракторам по потужності.

Якщо у вас не складний рельєф, а досить рівна територія, беріть колісну модель - вона швидше переміщається, легше в управлінні, більш маневрена, ніж гусенична.

При бажанні отримати техніку відмінної якості, яка без проблем прослужить довгий час, зверніть увагу на китайські, корейські, індійські, японські, білоруські та іиалійські трактори, пропоновані компанією АГРОМЕХАНІКА. Навіть недорогі б/у варіанти мають чудові робочі якості і повністю зберігають свою функціональність.