Де найкраще оселитися поблизу Києва?

Коли на покупку житла в столиці не вистачає грошей, починаєш шукати відповіді на запитання, де ж обрати житло під Києвом.

Низька вартість за квадратний метр, зручні квартири й красива природа – причини, через які популярним стає питання, де жити в київському передмісті. Але куди їхати й де віднайти оселю своєї мрії: щоб і до столиці недалеко, і інфраструктура на рівні? Наша група підібрала одні з найбільш затребуваних напрямів і представляємо для вас їх плюси та мінуси.

Ірпінь

Це мальовниче містечко розташоване всього в 8 кілометрах від столиці з північно-західної сторони, при цьому найближча до нього станція метро – "Академічне містечко".

У житті в Ірпені дуже багато переваг:

  • Він славиться природою: соснові ліси, дубові гаї, великі зелені парки, річка і кілька озер.
  • Чи не у кожного вдома є затишний сквер.
  • Також в Ірпені красиві й доглянуті міські парки.
  • У центральному парку не тільки зелені насадження, а й гральні майданчики, доріжки для бігу, зони барбекю і прокат байків.
  • Важливий плюс для тих, хто працює чи навчається у столиці — від Ірпеню є нова дорога до Києва.
  • Також в Ірпені на даний момент дуже багато різних варіантів новобудов — для когось це може стати як плюсом, так і мінусом. На даний момент квартири пропонуються у 286 житлових комплексах!

Серед усіх нових побудов Ірпеня необхідно звертати увагу на їх якість та надійність забудовників. Будівельна компанія Синергія пропонує вам безліч чудових варіантів оселі в Ірпені за доступними цінами та з гарантом вашої безпеки. На сайті https://synergy-bud.com.ua/filter/ можна віднайти всю необхідну інформацію та залишитися задоволеними від широкого асортименту та вигідної вартості.

Бровари

Це — одне з найбільших міст перед Києвом. У Броварах є будь-що для практичного проживання: супермаркети, базари, школи й лікарня. Тут розташовано спортивне училище, декілька басейнів, манеж та навіть аквапарк.

Головний мінус Броварів для тих, хто планує регулярно їздити до Києва, це його локація — Лівий берег. Вранці добиратися на протилежну сторону Дніпра довго і незручно й громадському транспорту, й власним авто. Мешканці Броварів часто відзначають перевантаженість доріг на годину пік — раніше шлях до метро можливо було подолати в короткі терміни, але тепер він займає понад 40 хвилин.

Вишгород

Місто розташоване в 8 км від столиці, тому воно – значний конкурент для Києва. Воно славиться Київським водосховищем з власної набережній, парковими зонами й відмінною інфраструктурою. Тут є все: маса різних супермаркетів та магазинів, заклади харчування, фітнес-центри, салони краси, банківські установи, а також садки та школи. Для тих, хто любить елітно відпочивати, в пригоді стануть і престижні клуби й комплекси, а також вишгородська лижна траса.

Вишгород стає конкурентом Києва не тільки по комфортності проживання, а й за ціною осель. Раніше сюди їхали в пошуку дешевшої нерухомості, однак зараз вартість вишгородських ЖК є майже київською. Окрім цього, у Вишгороді вищі тарифи на сервіс ЖКГ та навантажені маршрутні таксі зранку. Таким чином, цей пафосний варіант передмістя наразі може похизуватися достатньо підвищеними розцінками.

Як обрати?

Так де ж оселитися поблизу Києва? Завжди звертайте увагу на власний комфорт, на свою щоденну діяльність та потреби. Наскільки часто вам потрібно їхати до столиці, як ви любите відпочивати? Працюючи на Лівому березі, вам прекрасно підійде варіант Броварів, а мріючи про багате передмістя з можливістю таких матеріальних затрат, можна з легкістю обирати Вишгород. А коли потрібно відмінне співвідношення вартості, якості та відстані до столиці, віддайте перевагу Ірпеню та надійним забудовникам – більше варіантів квартир можна подивитися на https://synergy-bud.com.ua/ua/filter/kvartiry-v-kiyevskoy-oblasti/. Вибір за вами!