Автовикуп: як це працює, і переваги послуги

Вторинний ринок авто перенасичений, тому самостійний продаж транспортного засобу часто затягується, займаючи кілька тижнів і місяців.

До того ж це досить клопітке, а іноді навіть і небезпечне заняття: розміщення оголошення про продаж на різних майданчиках, переговори з потенційними покупцями, зустрічі та покази автомобіля (що частенько закінчуються нічим), зрештою продавець може стати жертвою звичайного шахрая.

Але є інший варіант - звернення в компанію Аvtoskupka, яка пропонує послуги автовикуп в Києві автомобілів будь-якого типу - седани, позашляховики, універсали, спорткари і т.д. Якщо ви хочете продати елітну і дорогу машину, фахівці викуплять і її, запропонувавши хорошу ринкову ціну.

Алгоритм дій продавця 

  • Залишаєте заявку на сайті компанії або зв'язуєтеся з менеджерами по телефону.
  • Обговорюєте час приїзду фахівця для оцінки авто.
  • Після оцінки укладаєте угоду і отримуєте повний розрахунок на місці.

Детальніше з умовами автовикупу можна ознайомитись на сайті avtoskypka.com.ua, тут же передбачена форма для попереднього розрахунку автомобіля в режимі онлайн.

Викуп авто з компанією Аvtoskupka - надійно, вигідно і швидко

Послуга автовикуп користується у жителів Києва та Київської області великою популярністю. Багато власників авто воліють економити час, реалізуючи ТЗ так швидко, наскільки це можливо.

Компанія Аvtoskupka пропонує продавцям виключно якісний сервіс:

  • юридична чистота угоди (з документами працюють досвідчені юристи);
  • швидкий розрахунок;
  • попередні консультації, виїзд оцінювача до автовласникові.

За транспортний засіб пропонується чесна ринкова ціна з урахуванням стану транспортного засобу. Продавець сам приймає рішення про угоду, орієнтуючись на озвучені умови після оцінки. При бажанні можна швидко продати авто після ДТП (бите) і кредитну машину.

Автовикуп - це зручна послуга, виручає тоді, коли ви хочете продати машину, уникаючи клопоту і бажаючи отримати гроші в короткі терміни. По суті, мова йде про звичайну операцію, відмінність лише в тому, що вона здійснюється швидко. Продавець позбавляє себе від турбот і продає авто за один день.

Тому якщо плануєте продати автомобіль, чому б не скористатися послугою викупу, не відчуваючи на собі всі складності самостійної реалізації ТЗ на вторинному ринку.