Credit-Pro — найпростіший засіб отримати мікропозику

З безперервним розвитком сучасних технологій онлайн-кредити стали популярними в українців. Такі кредити оформляють у мікрофінансових організаціях. Отримати гроші ви зможете за 15 хвилин. Спрощена система зробила інтернет-кредити доступними. У наш час цим користується кожен 8-й українець.

Переваги онлайн-кредитів

Ключові переваги інтернет-позик:

  • Мінімум необхідних документів: необхідний лише паспорт.
  • Отримати достатню суму грошей можливо за 5-20 хвилин.
  • Вам і вашим близьким не будуть телефонувати для того, щоб перевірити особу.
  • Зручна можливість отримати грошові кошти прямо з дому.
  • Графік роботи. Отримати грошові кошти можна у вихідний або ввечері.
  • Лояльне ставлення до клієнта, запитів тільки 2: українське громадянство і вік старше 21 року.
  • Не потрібно вказувати мету видачі.

Послугами мікрофінансових організацій дуже часто користуються ті, кому складно отримати грошові кошти в звичайному банку. Це можуть бути студенти, люди без офіційного працевлаштування, пенсіонери, фрілансери і жінки в декреті. Навіть ті, у кого погана кредитна історія, можуть розраховувати на отримання позики.

Особливості сервісу кредитування Credit-Pro

Онлайн-сервіс Credit-Pro дає можливість оформити позику на будь-які потреби за 5 хвилин.

Насамперед потрібно вибрати термін кредиту і суму, після ‑ відповісти на найпростіші запитання. Відвідувачі онлайн-сервісу заповнюють заявку, вводять ПІБ, номер телефону, номер і серію паспорта. Цього достатньо, щоб інтернет-заявка була розглянута автоматично.

Коли відповідь позитивна ‑ користувач прикріплює свою карту й укладає договір. Потім гроші переводяться на картку. Весь процес оформлення інтернет-кредиту забере не більше 10 хвилин. Якщо рішення щодо позики негативне ‑ подати наступну заявку можливо через 30 днів.

Повторний кредит можна буде оформити зі свого Особистого кабінету, заповнювати анкету вже не потрібно. Просто вкажіть термін і суму, і якщо попередній кредит уже закритий, ви без проблем отримаєте новий.

Онлайн-сервіс гарантує безпечну співпрацю і повну конфіденційність усіх даних. Ми не розкриваємо дані третій стороні, інформація надійно захищена з використанням цифрових протоколів.

Умови інтернет-сервісу

В Credit-Pro (https://credit-pro.com.ua/) лояльно ставляться до клієнтів, тут досить високий показник схвалення, найпростіші умови і відмінна швидкість видачі грошей. Під час першого звернення клієнт може отримати 500-3000 гривень на час від 7 до 30 діб.

Постійним клієнтам буде доступна сума 10000 гривень. При цьому процентна ставка у всіх однакова, але бувають спеціальні умови, які дозволяють її знизити.

Важливо вчасно повернути борг, оскільки при простроченні будуть нараховані штрафні відсотки, а кредитна історія зіпсується.

У разі якщо користувач не має можливості погасити кредит, необхідно оформити пролонгацію. Це доступно з 1-го дня прострочення позики, оформити пролонгацію можливо через свій Особистий кабінет. При цьому необхідно оплатити тільки відсоток по позиці на поточний день, і термін буде перенесений.