Готуйтеся до літа правильно: обирайте жіночий костюм на будь-який випадок

Майже кожен інтернет-магазин жіночого одягу пропонує широкий вибір літніх колекцій, акцентуючи уваги, в основному, на сукнях і сарафанах. Безумовно, це дуже витончений і легкий одяг: те, що потрібно саме для сонячного сезону. Проте в гардеробі кожної модниці має бути як мінімум один костюм на літо.

Які костюми носити влітку?

Літні костюми жіночі можна класифікувати за різними критеріями, проте, першочергово визначається мета носіння. Так літні костюми, в залежності від фасону, підходять для занять, роботи в офісі, вечірніх прогулянок і побачень, відпочинку в театрі або на концерті, відвідування святкових, офіційних заходів, а іноді навіть для домашніх справ.

Саме тому в шафі повинен бути не один літній жіночий костюм. Вони можуть бути декількох видів, а саме:

  • брючні;
  • зі спідницями;
  • з шортами.

Розглянемо кожен з варіантів більш докладно.

Літні костюми з брюками для дівчат

Стримані і елегантні англійські фасони костюмів, як правило, складаються зі штанів і піджака. В 60-х роках минулого століття Ів Сен-Лоран адаптував їх під жіночі обриси тіла, продемонструвавши світові революційну колекцію. Цей класичний варіант все частіше використовується представницями прекрасної статі для створення сексуального образу, якщо під піджак спеціально не одягати боді, блузку, топ тощо.

Експериментувати з верхом можна як завгодно. Наприклад, якщо дівчина планує відвідати важливий захід, то для суворого образу можна підібрати вільну блузку, жилет.

Вибираючи ж штани, які входять в комплект, варто звернути увагу на популярні укорочені моделі і кюлоти.

Жіночий костюм на літо з спідницею

Мабуть, влітку як ніколи дівчатам хочеться похизуватися своїми ніжками. Для цього найкраще підходить костюм зі спідницею. Вона може бути будь-якого типу:

  • довга;
  • із завищеною талією;
  • плісе;
  • олівець;
  • на запах;
  • тюльпан.

Класичний жіночий одяг від виробника такого типу включає в себе жакет. Сьогодні ж його можна носити влітку і без додаткового верху.

Зручний костюм з шортами

Жакети, топи, футболки, блузки і боді модно поєднувати з короткими і середніми шортами для кежуал стилю. Вузький в талії піджак може застібатися, підкреслюючи витонченість стегон, а виріз акцентує увагу на декольте і аксесуарах на шиї.

Купуючи вбрання на теплу пору року, дівчатам варто віддати перевагу варіантам, що виконані в пастельних тонах, або ж комбінувати їх з елементами образу світлих відтінків. У спекотний сонячний день обов'язково надягайте бірюзовий, білий, кораловий, блакитний, рожевий, жовтий або помаранчевий костюм: так ви будете сяяти та відчувати легкість!

Джерело: virna.ua