Як вибрати лубрикант для інтимного задоволення: поради та правила

Статевий контакт пари є важливою частиною повноцінного життя та його насиченість впливає на загальну атмосферу відносин. Інтимні гелі та лубриканти потрібні, у першу чергу, для уникнення неприємного відчуття сухості, подразнення та потертостей, що можуть виникати під час сексу.

У магазинах є широкий асортимент різноманітних лубрикантів, залежно від аромату, основи та бажання, з яким можна ознайомитися за посиланням https://www.watsons.ua/uk/tovari-dlya-krasi-i-zdorovya/intimni-tovari/intimni-geli-ta-zmazki

Для чого потрібні інтимні гелі?

Лубрикант допомагає зволожити слизову статевих органів, завдяки чому збільшується тертя під час статевого акту. Багато пар страждають від проблеми недостатнього виділення природної змазки, адже це є дуже індивідуальним і саме через цю проблеми погіршується відчуття задоволення під час інтиму, або навіть стає неприємним. Саме у таких ситуаціях важко обійтися без лубрикантів. 

Інтимні гелі можуть гарно урізноманітнити Ваше інтимне життя, адже вони мають властивості охолодження, нагріву, сповільнення та можна обрати із різноманітними ароматами, що збільшують ефект інтимності.

Різновиди лубрикантів

При виборі лубриканта необхідно звертати увагу на основу виробу, адже вони бувають на жирній основі, на водній та на силіконовій основі. Найуніверсальнішою є водна основа, адже вони не є дорогими, доволі зручні у використання, не залишають плям на одязі та постелі, але не можуть забезпечити довгий секс, бо висихають швидше за інші. На силіконовій та жирній основі можуть залишати плями, часто не сумісні з презервативами, але прекрасно підходять для довгого неперервного задоволення. 

Якщо Ви прийняли рішення використовувати інтимні гелі, ні в якому разі не можна замінювати їх олією, кремом чи вазеліном. Ці “замінники” погано впливають на слизову інтимного органу. Також, їх використання може призвести до розвитку бактерій, адже вони викликають порушення нормального рівня кислотності. 

Також, інтимні гелі можна обирати за різновидом інтимної насолоди, а саме:

  1. Для анального сексу, що мають заспокійливу дію та розслабляються м’язи анусу.
  2. Для орального сексу з ароматизаторами.
  3. Для заняття інтимом у воді (ванна, душ, джакузі, басейн).
  4. Для довготривалого сексу з метою зменшення чутливості чоловічого статевого органу.
  5. Для секс-іграшок.

Рекомендації до використання інтимних гелей

Надзвичайно важливим є схильність до алергій у партнерів, які використовуються інтимні гелі. Саме тому, обов’язково потрібно детально ознайомитися з складом, віддавати перевагу натуральній основі, що може захистити Вас від негативних наслідків. 

У жодному разі не можна користуватися простроченими лубрикантами, тому завжди зважайте на термін придатності товару перед використанням.

Якість Вашого статевого контакту напряму залежить від якості матеріалів, що Ви будете використовувати, тому турбуйтеся про свій комфорт та здоров’я обираючи лубриканти.