Чому IPAD - кращий планшет на ринку гаджетів

Apple вдалося не тільки популяризувати планшети як клас, а й створити кращого представника даного сегмента ринку, і тому по сьогоднішній день iPad залишається лідером, і навіть зрушення Samsung, асортимент якого представлений десятками моделей планшетів, до сих пір не може витіснити «знавця своєї справи» з полиць магазинів.

iPad - найбільш збалансований планшет з доступних на ринку. Насамперед, користувачів приваблюють:

  • Відмінна функціональність і надійність
  • Найвищий вибір якісних ігор і додатків,
  • Чудовий сервіс з боку Apple,
  • Найбільша кількість доступних чохлів та інших аксесуарів для роботи і розваг

Це лише перші асоціації, що виникають при згадці iPad, не обумовлюючи технічну сторону, яка, повірте є бездоганною, у цьому ви переконаєтесь замовивши в інтернет-магазині https://stylus.ua/ipad-390/ вподобану найновішу модель яблучного гаджету.

Найбільш зручний і приємний інтерфейс

На відміну від конкурентів, Apple розробили iPad, як пристрій на першій в світі мультитач-операційній системі. До речі, роботу над iPad в Apple почали ще до появи iPhone. В результаті, він став цілком собі самодостатнім продуктом без необхідності підключення будь-яких сторонніх хардверних інтерфейсів, будь-то стілуси, мишки і все інше.

З появою цього планшета все, що замінив мультитач, стало здаватися застарілим і громіздким, незграбним в порівнянні з ним. iPad - перший (і практично єдиний) планшет з керуванням жестами в основі: знамениті «slide to unlock» (проведіть для розблокування), «pinch and zoom» (щипок для збільшення картинки) - все це iPad грамотно успадкував від iPhone і ввів в маси.

Практично всі нововведення, які компанія представляла в цьому продукті, виявлялися реально потрібними людям, включаючи і FaceTime, і ту ж Siri, на відміну від безлічі інших компаній, які постачають свої планшети купою функцій навмання, авось знадобляться, а на ділі виявляється, що народ їх і не використовує за непотрібністю.

Найвища якість додатків та ігор в App Store

У спину Apple можуть дути магазини додатків від суперників, але, що стосується реально якісних і добре продуманих програм, тут App Store знаходиться далеко попереду всіх інших, адже на тому ж Android немає і чверті тих додатків, що оптимізовані під екран iPad.

Реально оптимізовані, а не просто розтягнуті на великому екрані. Адже, на відміну від Google Play, в iTunes App Store для iPad за замовчуванням відображаються тільки спеціально розроблені для планшета додатки.

З близько мільйона доступних для iOS додатків - майже половина написана під iPad. Частково такий стан речей спостерігається тому, що Apple на прикладі своїх нативних додатків показала розробникам, якими мають бути додатки. Частково - тому, що найбільші iOS розробники раніше писали свої додатки під Mac, де дизайн займає одну з головних позицій в списку важливих вимог до продукту.

Широкий спектр сервісів

Купуючи iPad, покупець не тільки отримує миттєвий доступ до всіх чудових сервісів Apple (резервна копія системи в iCloud, iTunes з усіма надбаннями і установками з хмари), при цьому не залишаючи поза стороною продукти від Google або Microsoft: Gmail, Google Карти, браузер Chrome, Google Drive, Google+, Hangouts, Outlook, SkyDrive, Bing, Skype, все це - тут, якщо вам це необхідно, а реалізовано чи не краще, ніж на власних платформах виробників.

Безліч доступних аксесуарів

Різномасті чохли: міцні, тонкі, шкіряні, силіконові, Smart Cover і Smart Case, з клавіатурами і без (причому, не тільки китайські, а від заслужених виробників) - вибір аксесуарів для iPad нескінченно великий і перевершує все те, що пропонується для інших планшетів : жоден Nexus або Galaxy Tab ніколи не зможе позмагатися з iPad за цим критерієм. Зрозуміло, ситуація викликана величезною популярністю iPad.

Виробникам аксесуарів для техніки Apple теж доводиться легше, ніж з іншими брендами, адже компанія зберігає зовнішній вигляд пристроїв протягом кількох років, а пристрої залишаються актуальними року 3-4, тому для них проводиться неймовірну кількість чохлів і доків, колонок, підвісок та інших цікавих прибамбасів.

Чудова підтримка Apple

Зрозуміло, всі чули про чудовий сервіс в Apple Store в великих містах світу, і жителям зарубіжних країн просто не має сенсу дивитися в бік інших планшетів, адже, купивши iPad офіційно, власник отримує можливість заміни на новий пристрій при найменших проявах косяків.

Той же потертий iPad mini в чорному кольорі корпусу, задня стінка якого не дуже-то стійка до появи подряпин, можна без особливих зусиль виміняти на новий екземпляр. Apple не тільки запропонують новий iPad, але і допоможуть налаштувати, перенести дані, навчать користуватися, проведуть інструктаж по основних особливостях операційної системи.