5 помилок макіяжу очей

Грамотно нанесений макіяж надає зовнішньому вигляду доглянутість і красу. Під час нанесення макіяжу, будь-який невірний рух відіб'ється на кінцевому результаті, тому важливо не допускати типових помилок.

Шкіра навколо очей має унікальні властивості - вона тоненька, дуже делікатна, а тому вимагає до себе дбайливого ставлення. Насамперед це стосується вибору засобів по догляду, які мають бути бездоганної якості. Саме такі пропонує інтернет-магазин https://lilov.com.ua/produkcija/eyes, тут ви зможете замовити тіні, олівці, пудру і іншіу найкращу косметику для очей від відомих виробників.

Втім, багато дівчат допускають найрізноманітніші помилки в макіяжі очей. Іноді навіть найдосвідченіші професіонали можуть помилитися, що ж говорити про новачків, які ще не досконало володіють азами макіяжу?

Перша помилка: використання тонального крему в якості бази під тіні

Тональний крем (або консилер) вирівнює колір шкіри, але, на жаль, він не здатний утримувати тіні цілий день. Практично відразу на повіках можуть з'являтися дивні смуги.

Як виправити? Придбайте базу, яка наноситься спеціально під тіні. У косметичних магазинах є різних варіантів таких баз.

Друга помилка: модні відтінки тіней в макіяжі, які вам не йдуть

Кожен сезон мода вводить нові експерименти з макіяжем. Але, якщо вам не йде черговий тренд або ж просто не підходить колір тіней, не варто гнатися за модою, краще віддайте перевагу тому, що підкреслює вашу красу, а не губить її на корені.

Як виправити? Підбирайте кольори в макіяжі, які йдуть вам найбільше.

Третя помилка: спонж в макіяжі очей

Від правильного розтушовування тіней залежить весь результат макіяжу. Спонж не годиться для такої делікатної роботи, тому з його допомогою можна наносити тільки основний шар тіней на рухому повіку.

Як виправити? Придбайте пару хороших пензликів для розтушовування, які значно покращать ваш макіяж.

Четверта помилка: розтушування занадто далеке

Деякі дівчата роблять розтушування тіней до брови, під очима і взагалі практично навколо очей, що і перетворює їх в сумну панду.

Як виправити? Існує кілька способів. Перший - після розтушовування вологою серветкою приберіть надлишки тіней, а другий - перед нанесенням макіяжу наклейте скотч біля брови і туди, куди ви не бажаєте розтушовувати тіні. Після того, як ви закінчите растушевку, акуратно зніміть скотч і макіяж готовий!

П'ята помилка: стрілки хвостиком вниз

Малювання стрілок - одне з найскладніших занять у новачків. Саме тому більшість з них допускають такі помилки, як хвостики вниз. Вони роблять макіяж сумним і створюють образ сумній собачки.

Як виправити? Тут вам допоможе тільки практика. Тренуйтеся щовечора і з часом у вас вийдуть відмінні стрілки.