Рифлений матеріал — простий варіант огорожі

Рифлена, вона ж канілірована сітка широко використовується в будівництві, промисловості і побуті. Варто тільки придивитися навколо, як присутність цієї метизної продукції стає помітно в найнеймовірніших місцях. Її використовують для огорожі шахт, будівництва простих металоконструкцій.

рифлена сітка

Професіонали СіткаЗахід рекомендують застосовувати цю метизну продукцію для створення огорож. Такий паркан порадує простим монтажем, міцністю і витривалістю, унікальною довговічністю.

Кроки будівництва паркану з рифленої сітки

Будівництво огорожі з рифленої сітки не завдасть труднощів. Фахівці рекомендують всі роботи поділити на своєрідні кроки. А саме:

  • Планування ділянки і підготовка місцевості до будівництва. Для цього слід прибрати сміття і при необхідності вирівняти поверхню землі.
  • Проведення розмітки і встановлення кутових стовпів. Фахівці рекомендують в обов'язковому порядку бетонувати встановлені опори, це додасть їм необхідну стійкість. Стовпи повинні мати однакову висоту. Для цього слід натягнути мотузку у верхній і середній частині стовпів і перевірити водяним рівнем відповідність параметрів.
  • Збірка рам, які допоможуть зафіксувати сітку в необхідному положенні. На цьому етапі не обійтися без зварювального обладнання та навичок зварника. Важливо, щоб зварені кути були перпендикулярні.
  • Закладка сітчастого полотна в рами. Закріпити його на підставі необхідно також за допомогою все тієї ж сварки.Так як метизна продукція має точними і рівними величинами, то зробити це не має складності.
  • Кріплення готових секцій до встановлених стовпів. Для цього доцільно приварити вертикальні осі і виставити полотна так, щоб скрізь була однакова відстань.

Природно, довірити монтаж огорожі можна і фахівцям. Та й кріпити полотна можна за допомогою болтів, а не зварювання. Важливо розуміти, що при такому кріпленні доведеться періодично підкручувати кріплення метизної продукції, що доставить деякі незручності.

сітка рифлена

Фахівці СіткаЗахід рекомендують верхні отвори труб, які використовуються в якості опор, варто заглушити. Це необхідно зробити для того, щоб запобігти попаданню всередину труби, снігу і дощової води, від яких безпосередньо залежить довговічність всієї огорожі. Купуйте тільки в провірених виробників такого матеріалу. Адже купуючи таку продукцію варто сказати, що вона повинна жити довговічно.