Букет по фен-шуй

Букети квітів є не тільки ефектною прикрасою інтер'єру, але і несуть в собі цілий спектр різних енергій. Якщо скористатися знаннями мистецтва фен-шуй при складанні букетів, то можна вирішити багато практичних завдань і позбутися від цілого ряду проблем у своєму житті.

Будь-який букет - це єдине енергетичне ціле, що складається з енергій окремих квітів. Згідно з ученням фен-шуй, оформлені в правильний букет квіти щедро діляться своєю позитивною енергією, залучаючи удачу, любов, достаток, спокій і благополуччя, і одночасно вбирають в себе весь негатив: пристріт, заздрість, проблеми і негаразди, захищаючи тим самим оточуючих від різного негативу.

Саме такі букети пропонуються на сайті fiori.ua, погодьтесь, ці чудові квіткові композиції нікого не залишауть байдужими, і будуть довго радувати своєю красою і позитивною енергетикою! 

Крім того, в фен-шуй велике значення надається аромату квіток. Вважається, що рослини, які мають приємний і досить відчутний запах, покращують якість позитивної енергії ци і наповнюють навколишній простір позитивною життєвою енергією. Особливо ефективні в цьому відношенні букети з бузку, жимолості або жасмину.

Значення квітів в букеті по фен шуй

  • Магнолії і лілії. Згідно з ученням фен-шуй, найкращим букетом для хворих стануть саме ці квіти. Квіти рожевих відтінків символізують любов, симпатію і прихильність, і їх можна дарувати друзям і коханим.
  • Цибулинні. А ось для тих, хто потребує грошей, можна піднести букет з цибулинних рослин, наприклад нарцисів, лілій, тюльпанів, ірисів або гладіолусів. Всі цибулинні, - це квіти успіху, багатства і успіху. У власному будинку ви можете поставити такі «грошові» букети біля скриньки з грошима.
  • Орхідеї. Удачі в кар'єрі посприяють букети з цих квітів. Найсприятливіший колір орхідей - пурпурний. Він приманює успіх і нові можливості. Букет з орхідей, поставлений у вітальні, приверне енергію благополуччя і гармонію в сім'ї.
  • Хризантеми жовтого кольору, тобто кольору золота, - теж прекрасно залучають багатство. А ще рекомендують ними прикрашати будинок після переїзду і перед початком нових справ.
  • Півонії. Одиноким людям, що мріють знайти свою любов, слід ставити букет півоній у вітальні або прикрашати це приміщення за допомогою зображень цих квітів. Червоні півонії можуть розбудити поснулих пристрасть, якщо чоловік і жінка поставлять такий букет у вітальні.
  • Троянди. Вони здатні гасити конфлікти, живити мешканців енергією любові, а також повертати фортуну «обличчям» до господаря. Однак з трояндою не все так просто. Це, насправді, дуже егоїстична квітка, яка не терпить суперництва, її не можна поєднувати з інших ми квітами, а букет з троянд, встановлений в неправильному місці, ще й забирає енергію. Жовті і пурпурні троянди вважаються найбільш активними генераторами енергії ци. Червоні троянди дарують чарівність і красу, а подружжю допомагають зміцнити сімейне щастя. Рожеві троянди надають романтичність стосунків і «збільшують» можливість зачаття. Білі троянди є відмінними помічниками в особистісному плані. Завдяки їм можна посилити проникливість, прийняти правильне рішення, поліпшити здатність до навчання і стимулювати творчі процеси. 

Як правильно скласти букет по фен-шуй

Букети можна складати цілий рік. А щоб вони стали не тільки прикрасою, але і помічником, слід скористатися порадами майстрів фен-шуй. Тоді гарний і оригінальний букет поліпшить ауру простору і встановить своєрідний енергетичний захист будинку.

Чим яскравіше квіти і чим соковитіше відтінки - тим більшою енергетикою володіють букети. Також дуже сильна енергетика у лотоса, хризантеми, півонії і нарциса.

Особливу позитивну енергію мають букети круглої форми - куля як би замикає циркуляцію енергії ци, не віддаючи переваги жодній зі сторін світла, і тим самим перетворюється в акумулятор позитиву. Майстри фен-шуй також радять і рослини для букетів підбирати з круглим листям і пелюстками.

Саме гармонійне і сприятливе поєднання квітів у букеті - ліловий, білий і золотий в оточенні зеленого. А ось поєднання червоного і білого, згідно з фен-шуй, - в букетах небажано.

Зверніть увагу, що при складанні букетів не варто користуватися гострими предметами - краще, якщо це будуть ножиці з закругленнями лез.