Трускавець: особливості відпочинку і лікування

Трускавець - один з найбільших і популярних бальнеологічних курортів України. Історія санаторно-курортного лікування в місті налічує більше 185 років, і щороку тут оздоровлюється приблизно півмільйона відпочивальників.

Екологічно чисте санаторне місто з розвиненою інфраструктурою подарує неймовірні можливості приємного проведення часу і одночасного ефективного оздоровлення. Комфортабельні готелі і санаторії під будь-які бюджетні можливості подарують можливість спланувати відпочинок з комфортом. А щоб Відпочинок Трускавець приніс максимум задоволення і користі для здоровя, скористайтесь вигідними пропозиціями від туристичної агенції 4Relax.  

Помірний теплий клімат припаде до душі гостям міста в літній і зимовий час. Зручна транспортна розв'язка дозволить вам швидко доїхати до Трускавця з будь-якого куточка України. Близькість до Львова, Івано-Франківську та гірськолижного курорту «Буковель» робить його виграшною точкою в тривалій подорожі Західною Україною.

Оздоровчі заклади і місця відпочинку

Обладнані бювети з цілющою водою, курортні поліклініки сучасного типу зі штатними фахівцями високого рівня, інгаляторій - все це доступно для туристів, які вирішили провести відпустку з користю. Багато лікувальних центрів пропонують клієнтам ліцензовані авторські методики поправки здоров'я.

Місцеві жителі і мандрівники люблять відпочивати в місцевому парку. Чистий міський пляж і екскурсійні походи в довколишні гори - також чудова альтернатива для дозвілля. Місцеві історичні художні музеї привітно відкриває двері поціновувачам старовини і прекрасного.

Мінеральна вода - зцілення від багатьох недуг

Легендарна місцева вода «Нафтуся» з унікальною хімічною формулою цілющих мінералів доступна для постояльців багатьох готельних комплексів. Витоки появи ведучого аква-бренду ведуть в період, коли в місті процвітала нафтова промисловість. Разом з «чорним золотом» в Трускавці добували мінеральну воду, яку активно використовували для лікування багатьох хвороб жовчних проток, печінки, нирок, і інших органів.

Крім легендарної «Нафтусі» трускавецькі туристи можуть спробувати інші популярні види з мінеральних джерел «Юзя», «Софія» і «Марія». А досвідчений медперсонал підкаже секрети вживання кожного виду для кращого засвоєння корисних речовин.

Ообливості місцевих готелів

Трускавецькі готелі мають виграшну властивість - вони також надають оздоровчі послуги. У порівнянні зі стандартними пансіонатами, комфортабельні готелі надають більш комфортні номери за помірну плату. В історичній атмосфері з неймовірною природою можна підшукати житло в наступних варіаціях номерів:

  • стандарт;
  • напівлюкс;
  • люкс;
  • покращений люкс.

Багатоповерхові сучасні комплекси пропонують послуги безкоштовної стоянки, хімчистки та пральні, подачі смачних сніданків в ресторані, безкоштовного інтернету. Повний спектр додаткових лікувально-діагностичних послуг, послуг можна дізнатися безпосередньо на сайті кожного готелю.