iPad Air 2020 року — мультимедійний пристрій для ентузіастів планшетів

У даний час можна стверджувати напевно, що планшети повернули собі колишню популярність. Через необхідність вчитися і працювати віддалено ці пристрої знову стали інструментами для навчання, роботи або розваг для багатьох — залежно від потреб. Одна з найцікавіших моделей - iPad Air 2020.

Широкий асортимент різних моделей айпадів представлений в інтернет-магазині stylus.ua.

Дизайн, якість виконання

Часи, коли iPad був доступний в стандартних кольорах, пройшли. iPad Air можна купити в декількох варіантах:

  • сріблястий;
  • космічний сірий;
  • рожеве золото;
  • зелений;
  • синій.

Дизайн iPad Air не може не сподобатися: матовий корпус з блискучим логотипом Apple в поєднанні з округленими кутами і невеликою товщиною (6,1 мм).

Якість виготовлення (яким славиться Apple) самого iPad Air є зразковим. За заявою виробника, iPad Air четвертого покоління був зроблений з повністю переробленого алюмінію.

Порт USB

На нижньому торці пристрою знаходиться порт USB Type-C. У комплекті з планшетом ви знайдете зарядний пристрій на 20 Вт і метровий кабель.

На правій грані розташовані дві кнопки, трохи виступаючі над корпусом, через що вони здаються трохи незграбними і досить складними у використанні. Через деякий час до цього можна звикнути.

Touch ID

Звертає на себе увагу наявність iPad Air Touch ID - пристрою для читання відбитків пальців, який був інтегрований з перемикачем включення/вимкнення пристрою - він розташований поруч з правим кутом планшета. У кнопки три ролі:

  • перемикач;
  • сканер відбитків пальців;
  • активація голосового помічника siri (довгим натисканням).

Щоб використовувати сканер, потрібно натиснути кнопку - потім швидко, майже миттєво, він розпізнає користувача і перейде на головний екран. Простий дотик пальця до зчитувача при порожньому екрані планшета не призводить ні до яких дій.

До речі, варто додати, що функція розпізнавання осіб недоступна - планшет не підтримує Face ID.

Продуктивність

iPad Air відрізняється відмінною продуктивністю і швидкістю, хорошим часом автономної роботи, підтримкою Apple Pencil, а також непоганий камерою.

На верхньому краю iPad Air є два динаміка і ще два розташовані на протилежній стороні. Якість звуку відмінна: слухати музику або дивитися фільми на цьому планшеті - суцільне задоволення.

До всього цього додалася система iPad OS з елементами багатозадачності, елегантним красивим дизайном, декількома варіантами кольору на вибір і невеликою товщиною.