Поруч з парком: переваги нового житлового комплексу HAPPY HOUSE

При виборі квартири наявність неподалік «зеленої зони» — не менш важливий критерій, ніж локація та інфраструктура.

У резидентів житлового комплексу HAPPY HOUSE, що на проспекті Перемоги, буде можливість кататися на велосипеді чи електроскутері, гуляти з дітьми та щодня відпочивати на свіжому повітрі в одному з найбільших київських парків — «Нивки». До нього — лише десять хвилин пішки.

Про проєкт

  • Забудовник — SAGA Development.

  • На зведення комплексу HAPPY HOUSE є всі необхідні дозвільні документи. Ознайомитися з ними можна у відділі продажу. Проскановані копії є у відповідному розділі на офіційному сайті проєкту.

  • Інфраструктура комплексу включає дитячий садок, центр розвитку дитини та сімейну кав'ярню. Заплановано простір, де у батьків буде можливість ділитися досвідом, обговорювати різноманітні питання й релаксувати — Mama Hub. У будинку буде облаштовано приміщення для зберігання візочків та велосипедів, а на подвір'ї — дитячий та спортивний майданчики.

  • Подвір'я буде закритим для руху автівок. У суспільних зонах встановлять камери відеоспостереження, до яких можна буде під'єднуватися зі смартфона та спостерігати за тим, що відбувається на території.

  • Обслуговуванням ЖК HAPPY HOUSE займатиметься управляюча компанія ATMOSFERA. Резиденти отримають доступ до мобільного застосунку SFERA, завдяки якому можна буде оперативно оплачувати комунальні рахунки, викликати клінінгову компанію, замовляти послуги електрика, сантехніка чи домашнього майстра.

Особливості нерухомості

У комплексі є ідеальна нерухомість для одного резидента, молодих пар, зокрема й тих, які планують вагітність, а також великих сімей.

На продаж виставлено:

  • однокімнатні квартири — від 40,92 до 48,62 кв. м;

  • двокімнатні квартири — від 64,76 до 71,95 кв. м;

  • трикімнатні квартири — від 99,96 до 101,56 кв. м.

На етапі будівельних робіт інвестори можуть замовити перепланування нерухомості.

Розташування ЖК HAPPY HOUSE: нюанси, які важливо знати

Комплекс знаходиться за декілька хвилин пішки від станції метро «Берестейська». Найближче оточення — супермаркети, ресторани, банківські та поштові відділення. До Київського зоопарку їхати до 5 хвилин, до ТРЦ «Космополіт» та Майдану Незалежності — до 10 хвилин.

Ознайомитися з базовими плануваннями, почитати актуальні новини, а також подивитися галерею житлового комплексу ХЕППІ ХАУС можна на офіційному сайті проєкту. Стосовно купівлі нерухомості звертайтеся до відділу продажу.